Suklaakuolemaa ei ole olemassa

Koska olen vähän flunssassa ja jotenkin totaalisen epäorientoituneessa tilassa, ja on vieläpä tiedossa siivousta ja massiivinen määrä pelejä testattavaksi työjuttuja varten, jätän teidät (ja tämän epäihmismäisenpitkän lauseen) hetkeksi tämänhetkisen lempibiisini pariin.

 

 

Ihana, ihana Sia! Tämä on sitä, mitä eräs ihmisistäni joskus kutsui masennusmusaksi. Ei, en ole masentunut. Vain sillä tavalla vähän viikonloppupehmeänä. Tiedättehän. Aamutakissa ja auki.

Alkulause on paras:

Death by chocolate is a myth
This I know because I lived

Pehmeyttä sinnekin! Jättäkää taas kaikkia kivoja viestejä. Kertoilkaa vaikka, mitä viikonloppu teillä tietää tullessaan?


7 thoughts on “Suklaakuolemaa ei ole olemassa

 1. Täällä ollaan rämmitty reilu viikko melkoisissa pohjamudissa ja harjoitettu mahalaskua. Menneisyys ja menneisyyden haamut pomppasivat silmille, eivät nyt ihan yllättäen mutta ehkä voimallisemmin kuin osasi odottaakkaan. Viime päivät ovat menneet lähinnä arjen kanssa sitkutellessa, sen kun jaksaa niin hyvä. Tämä tämmöinen täysin vapaa viikonloppu tuli siis melkein kuin tilauksesta. Tilauksessa oleva ”vähemmän harmaa keli” ei näköjään kyllä mennyt ihan perille asti… jokatapauksessa mitään sovittua mihinkään suuntaan ei ole. Juuri napsautettiin varaukseen liput Itse Ilkimykseen tälle illalle ja huomenna mahdollisesti tarkoitus taapertaa Eläinmuseoon. Kirjamessutkin vois olla kiva, kun vaan sieltä tietäisi sen hetken kun siellä ei ole ihan tolkuton ruuhka. Olisi ensimmäinen vuosi moneen aikaan kun messut jäisivät väliin mutta se ei nyt ainakaan vielä tunnu kamalalta. Ensi viikossa siintävä Dublin vilkkuu mielessä senverran että ei haittaa vaikka rahat säästyisivät sinne…

  1. Kuulostaa kurjalta 😦 täälläkin on joidenkin haamujen kanssa vähän märehditty viime aikoina. Niitä kertyy joskus, ei mahda mitään.Itse ilkimys on erittäin hyvä eskapismin muoto! ja eläinmuseo myös.
   Minä siivoan. Jonkinlaista päänselvitystyötä sekin.
   Sinne tsemejä pohjamutiin. Dublinissa varmasti viimeistään pääset irti kurjista!

 2. Kurjaa pitää joskus olla että näkee sitä valoa ja aurinkoakin vaan kylläpä se vaan joskus mielessä käy että ehkä vähän vähempikin saavillinen ehtaa skeidaa riittäisi 😛 että ei sitä nyt tarvi ihan taivaan täydeltä kun ihan oikeasti sitä arvostaa ja näkee pienemmälläkin muistutuksella ne hyvät jutut 🙂 Tähän on pakko heittää kesäiset kommentit että syksy on ihan paska 😛 mulla se provosoi vaan entisestään näitä mielen painimisia ja henkisiä allergioita 😛

  1. no juurikin näin. mietipä mitä siihen sitten tekee 12 viikon pakkosohvallamakaaminen, kroonistunut kipu ja huoli toipumisesta, niin ja massakuuri herkuilla? On aivan ihana olo kerta kaikkiaan 😛 HUOH!

 3. Terveys se onkin semmonen juttuputtu että sitä harva osaa arvostaa silloinkun sitä on! Itsekkin selkävaivaisena (ei nyt ihan hetkeen KOP-KOP-K O P) tunnistan ed. mainitsemasi… Hatunnosti, itse olisin todnäk jo kroonisesti suupielet maata viistävänä, äänenpaino jatkuvasti tasaisen ärtyneenä ja kehonkieli jo kauas ”painukaa helvettiin”-tyyppisiä mantroja kirkuvana! Jos syksy on paskaa niin selkävaivat on kyllä vähintään sen paskan ulostetta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s