Laskeutuuko tämä pöly koskaan?

Laajennusosamme (Kaaban vihreä kivi, kuten sitä kaikella islamintutkijan korrektiudellani lempeästi nimitän) muovautuu kohti valmiimpaa. Siitähän siis tulee isohko erkkeri keittiön puolelle, sekä lämmin eteinen sisäänkäynteineen. Nyt on puhalleltu eristeitä seiniin. Harmaata nöyhtää on kaikkialla.

Miehellä oli viheliäisin duuni. Hän puhalteli ekovillaa tuossa ikkunattomassa tilassa aamusta iltaan. On varmaan sisikaluja myöden hyvin eristetty nyt.

Kamaa kulkeutui sisälle kahmalokaupalla, vaikka miten teippailtiin ja suojattiin. Keittiönpöydällä ruusukin sai kauniin harmaan huurteen.

Vähitellen, vähitellen tuosta kaaoksesta kuitenki sukeutuu se, mitä haetaan. Alkavalla viikolla notkahdetaan taas yksi tuntuva askel oikeaan suuntaan, kun ikkunat ja uusi ulko-ovi saapuvat. Onkin ihan kiva nähdä taas keittiön ikkunoista ulos muutaman kuukauden tauon jälkeen.

Tänä viikonloppuna raivailtiin pihaa. Se kävi niin kätevästi, että minä saapastelin katselemassa, kun mies roudasi kamaa jätelavalle. ”Hei, tuolla on vielä!”, minä huutelin. Se on rakkautta kellomäkeläisittäin.

Ps. Kässäblogissa on sitten pienemmän mittakaavan viikonloppupiperryksiä katseltavaksi.


2 thoughts on “Laskeutuuko tämä pöly koskaan?

    1. Se kyllä mitään rauhoitu vielä hyvään aikaan 🙂 tosta seuraavaksi revitään välistä seinä auki ja pistetään keittiö sileeksi. Siinä ehtii hermo vieä kärytä moneen otteeseen. Mutta eipä haittaa. Tätähän sitä haluttiin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s