Säntäilyä ja makuuduuni

Onpas ruuhkainen mutta kiva viikko alulla. Isoimpana ruuhkauttajana tietysti vuosittainen superponnistus, eli tanssikisaviikonloppu. Tällä kertaa tanssitaan Finnish Dance Masters Hattulan Petäyksessä.

Meikähän ei saa tanssia oikein askeltakaan tämän rankapolon kanssa (tuleekin olemaan melkoinen koetinkivi pysytellä poissa lattialta), mutta onneksi on muuta puuhaa. Juontelen taas tapahtuman, ja aina siinä sitä kaikkea muutakin järkkäsäätöä riittää ihan kotitarpeiksi. Saa olla täysillä mukana.

Tulee ihan huippu viikonloppu! Loistavia ulkomaanvieraita ja tietty kaikki parhaat tyypit kotimaastakin. Petäys on myös paikkana nyt ihan loisto. Laittoivat sen älyttömän kivaan kuntoon tässä ihan hiljan. Alkais vaan jo!

Onneksi tuolla kisaviikonlopulla ei tartte juuri istua. Se ei nimittäin onnistu vieläkään. On vähän sairaan ärsyttävää tehdä kaikki duunit maaten tai seisten, mutta ainakin olen päässyt jo vähän liikkeelle. Sain pykälää haastavampia kotitreenejäkin ohjelmaan – hoo! Nyt ihan jo välillä meinaa vähän hengästyäkin. Tai no, ei ihan. Mutta jo melkein. On sekin jo jotain.

Fyssarikäynnit pirstovat viikkoja kurjasti. Tiedän, että odotin niitä kuin sitä nousevaa taivaankappaletta, mutta silti. Siellä on ihanaa käydä, ja joka kerta on pikkuhilaus kohti täydenpää kuntoutumista, mutta on se vähän ärsyttävää yrittää sommitella niitä töiden väliin. Tavallaan mun pitäisikin olla vielä osittaisella sairiksella, mutta en ole. En jaksa, eikä riitä rahat. Jos jotain vihaan, niin paperisulkeisia jonkun avustusrahan perässä. Selvityksiä ja liitteitä ja kaikkea sitä mälsää. Ohitan sellaiset mieluummin aloittelemalla työskentelyn. Onhan tässä jo oltukin. Teen sitten sen verran, kuin makuuasennossa pystyy. Ja paljon muuten pystyykin!

Loppuviikosta, just ennen kisahumppien alkua, on vielä kaikkea kivaa tiedossa. Saimme viime viikolla varmistuksen siitä, että yksi kaavailemamme ohjelma menee tuotantoon. Jee! Sen yksityiskohtia pitää mennä kuulemaan kanavan juttusille. Kivaa ja jännää! Yksi ihan tuore telkkupuolen juttukin vähän kuplii pinnan alla. Hii, katsellaan.

Ja vielähän tässä on monta päivää kirjoittamista ja lukemista ja kirjoittamista ja lukemista. Työn alla lehtipuolella ainakin ensi vuoden blogauskuvioita, joulujuttujen kirjoittelua, elämäntaparemonttitarinaa, konkreettisempiakin remonttimietteitä, vanhemmuus- ja lapsettomuuspohdintaa ja saippuasulkeiset.

Niin ja silataan sitä Kaikki muuttuu paremmaksi -kirjaakin vielä. Onpahan opettavaista käydä läpi toisten tekstejä! Ihaninta on päästä pohtimaan elämää eri ihmisten vinkkeleistä, ja miten uudella tavalla sitä tajuaa omiakin tekstejään editoimalla toisten. Huippua!

Kylläpä maistuu taas hyvälle. Just tällä hetkellä pikakahvin ja Soya light-juoman risteytykselle. Suosittelen.

(Ja sen pitää just olla tota light-versiota, vaikka kaikilla muilla elämänalueilla olenkin ihan täyden kaman naisia. Se täysversio soijamaidostahan on ihan kaameaa.)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s