Lisää virtaa, vaikka väkisin!

Sallikaa minun esitellä uusi paras ystäväni:

Hän on TENS, kokonimeltään Transcutaneous electrical nerve stimulation –laite, ja rakastan häntä jo nyt. Otin tänään merkittävän askelen eteenpäin matkallani bionic womaniksi.

Uusi ystäväni ajaa sähkövirtaa selkääni. Sillä härkitään kipusignaalien kulkua. Mikä nirvana koittikaan, kun meidät tänään ensikertaa kytkettiin yhteen!

Mikä siisteintä, sain laitteen kotiin. Kun fyssari kysyi aionko käyttää sitä, minä kysyin takas saanko kytkeä itseni siihen ympärivuorokautisesti. Sen verran ihanaa oli päästä kivuista hetkeksi.

Ei kuulemma kannata soittaa sähköä rankaan ihan kokopäivätoimisesti, mutta paljon sitä saa käyttää. Suites me fine. Olen erittäin paljon mieluummin sähkö- kuin lääkeriippuvainen, joten suhteemme tulee olemaan tiivis.

Laitetta voi käyttää myös arkiaskareissa ja liikkellä (ja meinaankin juontaa viikonlopun tanssitapahtuman surisevin selin), mutta koehoito annettiin pötköllään lavetilla. Se olikin tosi hyvä, sillä pää piilossa hierontapöydän aukossa oli paljon parempi pidätellä naurua fyssarin kehottaessa etsiytymään Selkäliiton sivuille kohtaan selkä, seksuaalisuus ja seksi. Niinpä niin. Liukulakanat, sähköiskulaite ja selkävammaliiton seksisuositukset. Oi oi.

Fyssarini on ihan mahtava! Ja tämä laite on ihan mahtava! Selkäni ei todellakaan ole ihan mahtava, mutta kostan kaiken sähköllä!

BZZZZZZZZZZZZZ


4 thoughts on “Lisää virtaa, vaikka väkisin!

 1. Jos juonnat surisevin selin, elä sure, et ole selin!

  Kylläpäs on paha ruostumus mun runoputkistossa. Method Putkisto siis käyttöön!

  Hienoa, että sähkö auttoi. Toisille sitä annetaan vasta lopullisena ratkaisuna. Nyt, kun olet sähköriippuvainen, voisitkin hieraista Fortumista tai muusta sähköyhtiöstä jutun!
  Että miten he suhtautuvat yhteiskuntamme sähköriippuvaisiin. Onko ilmaislatauspisteitä heille suunnitteilla. Tai akkureppua tarjolla, johon voisi sujauttaa myös läppäritelakan.

  -Massu, jolla on huonojen runojen ja vitsien päivä.

 2. oh pakko vielä heruttaa tähän että mulla on tollanen omana. ihan paras laite, paitsi sillon kun aivoissa jostain syystä kuuluu prii ja yrität nykästä lappuja irti selästä kun LAITE ON TOIMINNASSA!

 3. Mä meinaan kans hankkia. Mut saan pitää tätä nyt 3 kk lainassa. Haluun pinkin, ja tuulivoimalla toimivan. Ja musiikkia soittavan.
  Johku halus eilen ottaa illalla tyypit. Oli hiukan hauskaa vääntää nupikoista kovemmalle 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s