Kirsikoita ja kivoja juttuja

Jihuu, sain Elinalta kirsikkapalkinnon. Ihan ensimmäiseni blogimaailmassa!

Kirsikkakiertopalkinnon ohjeet ovat seuraavanlaiset: jaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle bloggaajalle; kerro kolme asiaa, joita rakastat; näytä rakastamasi kuva ja kerro siitä.

No okka! Seuraan päivittäin toistaakymmentä mainiota blogia, ja siksipä viiden palkittavan valinta tuotti tuskaa. Monta mitä mainiointa jäi ulkopuolellekin, mutta seuraavalla kirsikkakiekalla sitten! Nyt laitan kirsikat jakoon seuraavasti (huomatkaa, kaikki ovat ykkössijalla):

 1. Puhinaa by Pauliina

–   Suoraa ja elämänmakuista vertaistukea tänne keskivertoiseen lapsiperhepainiin. Ajatuksia herää ja niitä jaetaan yhdessä.

 1. Arvostan

–   Mies, joka kirjoittaa parisuhteen ja perhe-elämän tavallisista ja tavattomista käänteistä terävällä kynällä ja aina hyväntahtoinen, sopivasti vino hymy suupielessä.

 1. Kehomonologeja

– Kollegan mietteitä kipeitten kokemusten äärellä. Hauskasti ja elävästi kuvattuja absurdeja sairaalakohtaamisia itsellenikin tutun taudin otteessa.  Oiva esimerkki siitä, etteivät vakavatkaan asiat aina niin vakavia otteita vaadi.

 1. Boogie-Bop-Dame

–   Minun vaativaan otteeseeni liian harvakseltaan päivittävä, mutta päivittäessään oivaltavasti maailmaa ihmettelevä ote. Kirsikat kannustakoot tihentämään tahtia 😉

 1. Annakaisan Viimeinen läski vuosi

– Minulla on ollut ihana mahis tutustua tähän voimapesään töiden merkeissä. Siitä on jäänyt halu seurata AK:n rehellistä ja raadollistakin reissua kohti omaa uutta itseään. Ihailtavaa ja kunnioitettavaa meininkiä!

Kolme rakastamaani asiaa:

 1. kanelia ja kardemummaa kahvissa
 2. mustia huopatossujani
 3. elämääni ja ihmisiäni siinä

Rakastamani kuvat ovat vähän kipeä kohta. Minultahan tuhoutui kolmen vuoden kuva-arkisto tietokoneen matkassa tuossa alkusyksystä. Joitakin säästyi, ja valitsen niistä ehkä tämän, vapulta -09.

Siksi, että minulla on sellainen rakas, jonka venymistä minun tarpeisiini en kykene sanoin kyllin kiittämään. (Menikö vähän imeläksi? No vähän, mutta kun näin se vaan on. Miettikää nyt, 18 vuotta tällaisessa vuoristoradassa!)


6 thoughts on “Kirsikoita ja kivoja juttuja

 1. Ei tartte 🙂 mun blogipohja teki sen aluks vahingossa, ja sit aattelin että just hyvä niin!
  Mä oisin halunnu jakaa sullekin, mutta oon käsittänyt että näitä ei lähetetä paluupostina antajalleen. Miks ei voi jakaa kerralla 30 kirsikkaa!

 2. Uu, miekin pääsin listalle 😀 Isosti kiitos kauniista sanoistasi. ❤ Täytyykin laittaa kirsikat kiertämään, vaikka miun blogienseuranta onkin parhaimmillaankin satunnaista.

 3. Voi kiitos Ani. Ihanaa, että olet tykästynyt munkin blogiin. Mä oon ainakin koukuttunut sun juttuihin. Sitä se teettää, että ystävyyssuhteet siirtyy kohta kokonaan tänne verkkoon.
  Ja sun kuvaperustelut oli ihanat! 18 vuotta! Herran pieksut (vai kirjoitetaanko sen herranpieksut? mitkä ne pieksut on?) sentään. Te toimitte ihanana inspiraationa. Perässä tullaan (vasta 14 v. yhessä).

  1. Tottamaar olen! Ja pieksujen etymologia on mullekin vähän vieras. Ehken voimme hyväksyä molemmat kirjoitusasut? Kyllä tuo 14 on aika kova veto jo sekin. Työstähän se välillä käy, vaikkei läheskään aina 😛 Mä olen mieluusti inspiraationa näissä hommissa, mutta mä rehellisesti ottaen luulen, että Johku tässä sitkeempi sissi on ollu. Meikä on välillä vähän… öh … vaativa.

 4. Älä yhtään Ani kainostele. Se, että vaativa ihminen on tajunnut ottaa vierelleen jonkun noh, vähemmän vaativan ja joustavan, on sekin kuule taito. Ei kaikki osaa sitäkään. Nimimerkki: Vaatimattoman miehen vaativa vaimo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s