Arvonnan tulokset ja reissuhehkutusta

Supervirallisessa blogin sadannen postauksen kunniaksi järjestetyssä arvonnassa kirja-paketin voitti Juille! Kirjat lähtevät täältä matkaan heti, kun saan osoitteesi.

Kiitos kaikille osallistujille ihanista kommenteista, ja etenkin tietty mukana notkumisesta! Olkaahan jatkossakin.

 

On myös pakko ihan vähän hehkuttaa omaa yllätyspalkintoani. Just äsken varmistui, että hujautan lähiaikoina isäni kanssa gradupalkinto-/kirjan suunnittelu- / ihan vaan löhöily- / selänkuntoutusreissulle tuonne.

Oi oi! Viikon verran lämpimiä altaita, aurinkoa ja aaltoja mielelle. Joogaa, pilatesta, vesijumppaa ja kuntosalia selälle. Olen ihan vähän innoissani nyt. (Lapset ja puoliso ilmoittivat olevansa ihan vain kevyesti kateellisia tästä, mutta minkä mahtaa, kun kerran kutsu käy. Huippuempaattinen olen.)


6 thoughts on “Arvonnan tulokset ja reissuhehkutusta

  1. Huippua! Kyllä tuollainen kutsu kelpaisi minullekin tässä kohtaa… Mutta täytyy vain toivoa ja lotota… jos vielä joskus. 🙂 Ja sitä paitsi, mä luulen että sä ehkä jopa ansaitset sen enemmän vielä kuin minä tässä kohtaa. Mikä on aika paljon myönnetty multa tässä itsesäälihetkessä. 😉

    1. Luulen ja tiedän, että säkin todellakin ansaitsisit sellaisen juuri nyt! Mutta on sellainen olo, että toden teolla minäkin tämän kamalan, synkeän, vittumaisen ja pitkän paskajakson päälle. Ihanaa lähteä, en salaile sitä yhtään. Johku kyllä on ilmoittanut, etten saa puhua matkasta nyt, enkä sen jälkeen lainkaan 😀 on siis ehkä hehkutettava täällä sitäkin uutterammin!

  2. Tänään kävin paketin hakemassa ja tykkäsin tosi kovasti! En tiedä paremmin tilanteeseen sopivaa kirjaa kuin Printti&Pisto, koska kankaanpainanta on seuraava aluevaltaus jonka aion tehdä (tai siis yrittää..) 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s