Karl P. on ässä

Olen hölmön tilanteen edessä. Telkkarista tulee nyt niin monta hyvää uutta sarjaa, että minun luonnollani maattaisiin vain sohvalla töllöttämässä illasta iltaan. Ja ei kuitenkaan pitäisi. Ei varsinkaan, kun olen maannut koko syksypuolikkaan vuodesta sohvalla töllöttämässä tämän selkäfiaskon vuoksi. Kaikkea ei vain voi katsoa. Jo siksikin, että ihmiselle tekee kyllä hyvää tehdä vähän muutakin.

On siis poimittava parhaat. Kokkiohjelmia ja keskusteluohjelmia katselen ihan jo ammatillisestakin mielenkiinnosta. Yksi hauskimmista uusista löydöistäni ei kuitenkaan edusta kumpaakaan noista. Ääliö ulkomailla on huippu. Jos et ole katsonut, niin katso. Se on matkailuohjelma vähän uudesta vinkkelistä.

Onko tuttu?


2 thoughts on “Karl P. on ässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s