Tule joulu kultainen

Olen vähän laiskanlainen blogikirjoittaja just nyt, pahoitteluni. Reissun jälkeisen työsuman purkaminen on tässä meneillään. Ikuinen tosiasiahan on se, että voidakseen napata viikon loman levätäkseen, on ensin huhkittava hulluna ainakin kaksi viikkoa etukäteen, ja sitten reissulta palattuaan toinen mokoma paikatakseen vaurioita. Ainakin näin yrittäjähommissa siis.

Kivoja töitä riittää, joten enpä todellakaan valita. Tänään lähden kurkkaamaan lastenohjelmamme kuvauspaikaa. Ekat kuvaukset ovat jo heti maaliskuun alussa. Niinpä minä täällä etsin, tutkin, kirjoitan, testileivon ja koeaskartelen kahdeksaa ekaa jaksoa kuvauskuntoon. On niin älyttömän kivaa tehdä tällaista vaihtelun vuoksi!

Samaan aikaan lehtihommat tietysti pyörivät, ja aika vauhdikkaasti nekin. Ihan vielä ei tehdä kesäjuttuja varastoon, mutta kohta alkaa niitäkin tulla kasaksi asti. Olen itse asiassa juuri saanut ensimmäiset joulutoimeksiannot, ja laitellut haastattelupyyntöjä eteenpäin. Hassultahan se tuntuu, kun vasta just päästiin joulusta, mutta niin ne vain täytyy aika ajoissa tehdä. Kivaa puuhaa. Tämä työ on aina vaan niin mieluista!

Kaunokirjoitteluhommia en ole ehtinyt nyt tehdä ollenkaan, mutta kyllä niillekin taas jostain aikaa löytyy joskus. Reissun aikana tuli sitä pakkaa pöyhittyä sen verran tarmokkaasti, ettei kauheasti suoni pulppuakaan juuri nyt.

Kotioloissa on remppatouhuja taas kahmalokaupalla. Eteinen saadaan nyt viikonloppuna valmiiksi (jihuu!) ja sitten hiihtolomalla rysäytämme parit seinät kumoon ja käymme keittiön kimppuun. Laajennusosahan on toki jo olemassa, mutta nyt laitetaan kaapit, seinät lattia ja katto kondikseen.  Lapset on tarvis lähettää alta pois anoppilaan. Täällä ei taas muutamaan viikkoon voi laittaa ruokaa eikä oikein tehdä muutakaan fiksua (ai niin, siispä ne ohjelmareseptit on syytä ponnistaa valmiiksi ennen tuota!). Hiihtoloma on siis samanlainen kuin meidän lomamme yleensä, puuhakas. (Eikä minulla noin ylipäänsä ole mitään lomaa. Olen nyt tämän talven lomat jo pitänytkin).


2 thoughts on “Tule joulu kultainen

  1. Minä vastaikään näin painajaista, että meillä oli remontti…!
    Menenkin tästä lottoamaan, että voisi paeta täältä ääreen ja rakennuttaa voitolla uuden tönön.:)
    Kirjoittamisesta pitää joskus pitää lomaa. Minulla on vaihteeksi höyru päällä, olin saanut tekstistäni ihan kivaa palautettakin, sinne varsinaiseenkin KaNoKiKu-blogiin. Työn alla on nyt seuraavasta sitäseuraavan seuraajan jälkeinen seuraava teksti!
    Mihinhän ne lähetteleisi…

    -Massu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s