KeittiöHelvetti päivä 3 – asut kuumenevat

Ihanaa, viimeinkin asu, jossa voi näyttää yhtäaikaa lihavalta JA siltä että omistaa munat!

Kolmantena helvettipäivänä saadaan lapset jaloista mummolaan, pukeudutaan todella kuumiin vetimiin ja puhkitaan kuusi kamalaa tuntia erittäin pölyisissä oloissa. Kaivaudutaan vihreiden asbestilaattojen alle asiaankuuluvasti sinetöidyssä tilassa, ja löydetään kynnyslaudoista nostalgisia viestejä edellisiltä remontoijilta. Unhodutaan hetkeksi lukemaan HäSaa vuodelta -47.

 

 

 

 

 

 

 

 

Saadaan lopulta koko vanha lattia veks, todetaan tyytyväisinä aluset kuiviksi, ja niittaillaan ilmansulkupaperit pahimman pölykaaoksen hillitsemiseksi. Sitten kannetaan miljuuna jätesäkillistä epämääräsitä roitoa pihalle, kyykitään paikkaa puhtaaksi ja raivostutaan hengityssuojaimeen hengiitämisestä.

Kamalan muovimaton ja lastulevyn alla muhivat nostalgiset 60-lukulaatat. Ne saivat tänään kyytiä.

Lopulta ollaan tosi tyytyväisiä aikaansaannokseen, kuullaan päässä non stoppina This is the house that Jack builtia ja mennään perusteellisen suihkun kautta syömään taivaallista pihviä. Kohta päädytään vielä leffaan toivomaan, että Kova kuin kivi on tosi hyvä.

 

 

 

 

 

 

Pölyä ja sahanpurua niistetään vielä seuraavat kolme vuotta. Toivottavasti ei asbestikuituja kuitenkaan.


2 thoughts on “KeittiöHelvetti päivä 3 – asut kuumenevat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s