KeittiöHelvetin päivä 6 – viisteet pielessä

Tässä oli fyssarille vähän "progressiivista lihaskuntotreeniä" à la Ani

Kuudentena helvettipäivänä herätään epäihmismäisen aikaisin hakemaan edellisenä päivänä varattuja lattialautoja. Kannetaan kahteen pekkaan kaksikymmentä melko jumalattoman painavaa pakettia lattiaa perille ja ryhdytään rakennushommiin.

Huomataan, että lauta on täsmälleen erilaista, kuin ostaessa sovittiin. ”Ei, ei ole mikroviistettä” tarkoittaakin käytännössä ”kyllä, todellakin on mikroviiste”, joten lattian koko ilme on muuttumassa ei-toivotuksi. Ja niin tuhraantuu taas kerran hyvää rakennusaikaa ihan turhanpäiväisten myyjän virheiden paikkailuun.

Mikä siinä onkin, että näitä tulee jatkuvasti. Harva asia harmittaa yhtä paljon, kuin toisen mokista johtuvat viivytykset.

 

Mainokset

3 thoughts on “KeittiöHelvetin päivä 6 – viisteet pielessä

  1. olen kuullut että hämeenlinnassa sijaitsevissa suurissa ”rautakaupoissa2 arvostetaan enemmänkin nuorekkuutta ja henkilökunnan kivaa ulkonäköä kuin ammattitaitoa.
    Eräs tuttava haki k.o. remppahelvettiin duuniin omaten noin 30vuoden ammattitaidon remonttihommista jne, mutta ikääkin myös sen yli 50v niin vataus oli ollut tylu ”oot liian vanha meille”…

    Eli näin.
    Toivottavasti oli nuori ja kivannäköinen myyjä, ei sillä ammattitaidolla niin väliä…. 😦

  2. No näin se just oli. Nuori ja supliikki tyyppi. Kylläkin poika, eikä tyttö. Aika useassa kaupassa on meinaan se just koulusta päässyt nuori pissis, joka ei tiedä oikeasti yhtään mitään niistä tarvittavista kamoista. On musta eriasia laittaa kokematon aloittelija vaikka vaatekauppaan, kun myymään sellaista erikoiskamaa, joka on sekä riskialtista turvallisuuden kannalta, että vielä ihan hiton kallista.

  3. Rautakaupassa asioidessa oppii kyllä nopeasti, että myyjän ammattitaito on kullan arvoinen asia: säästää aikaa ja rahaa, varsinkin silloin, kun itse ei osaa ammattilaisen lailla selittää mitä on tekemässä, ja/tai mitä oikeastaan tarvitsisi. Taitava myyjä osaa jäljittää sen, mitä oikeastaan tarvitsee, ja myy sopivaa tavaraa oikeaan hintaan. Aika nopeasti oppii myös huomaamaan, ymmärtääkö myyjä oikeasti sen, mistä puhuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s