Purkkisulkeiset 2011 – keskisuuri kusahdus

Köh. On tavallaan mahdollisesti käynyt niin, että Purkkisulkeiset 2011 sai eilen pienoisen särön. Tai no, ihan törkeän ison lommon. Kraaterimittakaavan kolauksen. Tai siis, että voi olla niin, että ihan sellaisen hetkellisen epävarmuuden riivaamana ostin aika monta sellaista meikkituotetta, joita kaikkia on kaapissa jo ennestään. Vaikka ei yhtään pitänyt.

Unohdin meikit kotiin, ja oli oltava edustava. (Vapaaehtoistyö kannattaa. Olen tällä verukkeella ostanut jo huulipunan, rajauskynän (julkkareihin), poskipunan, puuterin, aurinkopuuterin ja ison sudin (kirjastokeskusteluun). Tahdon heti seuraavaan vapaaehtoistyöprojektiin!)

Silti, kusahti pahasti.

Mikä onni kuitenkin, että kaikki haalimani kamppeet ovat ihania. Eivät vähän, vaan paljon.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Kaikki kuvat M.A.C)

 

 

 

 

 

 

 

Lupaan skarpata jatkossa (ja nyt se on helppoa, kun ostin noin paljon kerralla -hah). Ja vaikka, no, heittää ne vanhemmat tuotteet pois. Eh? ne ovat oikeastikin jo ainakin melkein aika vanhoja ja huonoja. Ovat ovat.

Mainokset

5 thoughts on “Purkkisulkeiset 2011 – keskisuuri kusahdus

  1. That´s big damage. Well, today I bought a new Lumene lippie and a brow pencil and guess what – I usually forget to put lipstick on, not to mention I almost never do anything to my eyebrows… impulse buy. My only excuse – it was 20% off.

  2. Kyllähän nuo sentään vielä ihan järkeviltä ostoksilta vaikuttavat 😉 Itse haksahdin tänään MACin punaiseen huulipunaan, selvästi kevättä rinnassa? 😀

  3. Mä olen tässä hiljan harrastellut retail therapya oikein olan takaa, mutta todellakin kosmetiikkahyllyillä. Se jotenkin puree paremmin kuin mikään rätti taikka kenkä, kun se on jotenkin ”hyväksi” itselle. Vähän niinku Ruohonjuuressa satasen käräyttäminen ei oo yhtään niin paha kuin samalla summalla farkkujen ostaminen.

    Ostin viimeksi läjän Diorin meikkejä. Ja minä, joka en edes meikkaa. No, nyt, voin kertoa, meikkaan.

  4. Se on, Dada, tuo ikä kun alkaa sullakin vaatia lisää mäskiä naamaan. Ja totta on, että jotkut kaupat saavat rahan arvon muuttumaan. Myös Punnitse ja Säästä pähkinälaareineen lukeutuu niihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s