KeittiöHelvetin päivä 12 – seinää ja kattoa

Yhden päivän ajan käytössä on apumies! Se nopeuttaa edistymistä tosi paljon. Saadaan laajennusosaan seinälevyt ja kaunis sormipanelikatto. Niin, ja ne yläkaapitkin.Valmistuu, valmistuu, vaikkei joka hetki siltä tunnukaan.

Uutta seinää, kattoa ja kaapistoa

Hermo kissahtaa. Kun juuri on käyty ostamassa jääkaappi täyteen ruokaa, tulee sähkömies ja nappaa kaikki piuhat irti. Jatkuva lapsille tuupattava paska mikroruoka, epänormaalit kaaosolosuhteet, ja ovesta työhuoneeseen loppumattomana virtana lappaavat sähkömiehet äänekkäine työvälineineen, tekevät talon emännästä kihisevän hermokimpun.

Tämän päivän jälkeen täällä ainakin teoriassa on sekä käyttökelpoinen hella, että ovet kaapeissa. Niin, ja lamput katossa. Nyt todella toivon niin!

 

 

Katkeamaton kylmäketju

Ihana sormipanelikatto
Tästä tulee ihana, mutta nyt täällä on kyllä ihan kamalaa.