Ani and the Chocolate Factory

Voisin ehkä dipata itseni tuonne sulaan suklaamassaan.
Vickan o Daniel. Va söt!
Korruptio on alallani iso ongelma. Muodoille.

Keikka Kultasuklaalla. Oli tosi rankkaa. En melkein millään jaksanut kantaa k0tiin kaikkea sitä suklaata. Ja mahakin tuli vähän kipeäksi. Joskus tämä duuni vaan on niin tyhmää.

 

Mainokset

6 thoughts on “Ani and the Chocolate Factory

  1. Mulla oli pohjalla kolmen viikon Atkins induktio, joten olin aika kovassa lujuudessa 😀 kohteliaana tyttönä maistelin tietysti tarjottuja tuotteita, mutta koko päivän saldo kotiherkkuineen jäi noin 7 konvehtiin. Loistosaavutus aikaisempaan nähden.
   Maha tuli kipeäksi, joten ei ole tehnyt tiukkaakaan olla ilman noita kotiin asti kannettuja. Saavat muut syödä. Minä jatkan hyvää vhh:ta.

 1. Paljonko sulla on hiilarit päivittäin nyt hyvällä vhh:lla, jos saanen vaihtaa aihetta kesken kaiken?

  Musta tuntuu, että jopa 50 gramman hiilarisatsilla oon heikossa kunnossa liikkumaan. Siis aerobista liikuntaa harrastamaan. Tosin vika voi olla lihaskunnossa, jota en ole päässyt treenaamaan kolmeen kuukauteen.

  Onko sinulla vinkkejä muuten hiilareiden / muiden ravintoaineiden tankkaukseen ennen ja jälkeen liikunnan? Oon vielä vähän hukassa sen suhteen.

  Hieno suoritus tehtaalla! Kotiväki oli varmasti mielissään!

  1. Tietty saat 🙂
   Induktiolla pidin ne 20 g/pv eli kaikki hedelmät ja jopa esim porkkanan pois. Aika karua, kun ei saa maitotuotteistakaan kaikkia vetää. Mutta sopi hyvin tollaseksi starttihommaksi.
   Nyt olen syönyt jo marjoja, ja esim ihanaa partajugua ja juustoja vapaammin, niin ja pähkinöitä. En hedelmiä edelleenkään. ja sokeri tietty ihan nollassa viljojen kanssa. Oisko ne hiilarit jossain 30-40 gramman maissa.
   Liikunta matalilla tuntuu muutaman alkupäivän kankeelta, mutta kun systemaattisesti ajaa kropan rasvapolttoiseksi ja liikkuu vaan, niin mulla ainakin onnistuu. Kiihkeimpinä tanssiaikoinani olin tosi matalilla hiilillä, ja hyvin nousi jalka 😀 toisaalta, jos sun makeanhimot pysyy hallinnassa isommilla hiilillä, niin nosta vähän.
   Voishan myös ennen liikkahommia vetää vaikka banskun tai porkkanan. Sekin saattais auttaa. Noista tankkauksista en oikeen tiedä, kun mun perusliikkumisilla menee ihan normisetillä. Ainut, mitä selkeesti kaipaan liikunnan jälkeen on magnesium, kun alkaa muuten kovat suonenvedot.

   Kotiväki oli mielissään kyllä! Ja tehtaalla olivat aika ihania, ja kaivoivat mulle esiin sellaisen testissä olevan tuotteensa, 85% suklaan. Se maistuu mun suussa nyt tosi makealle 😛

 2. Kiitos vinkeistä taasen kerran, Ani!

  Mulla kyllä tanssiminen ja kuntosali onnistui vielä viime vuonna matalilla hiilareilla, mutta nyt kun enimmäkseen liikun hölkäten, niin meinaa kunto välillä loppua.
  Ehkä tuo banaani olisi hyvä keino tai sitten rohkeasti protskupatukkaa ennen juoksua.
  Viljojakaan mulla ei säännöllisesti ole ruokavaliossa (joskus jotain leseitä).

  Paljon on vielä opeteltavaa. Siksi on kivaa lukea konkarin mietteitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s