8,5 vuotta muutosta

Sellaiselle lukijalle, jota remppahommat hyydyttävät, on viimeinen kaksiviikkoinen ollut melko puuduttavaa aikaa. Nyt kun pahin on ilman muuta takana, ja keittiössä jäljellä enää listoittamisen kaltaisia minihommia, lupaan kirjoitella taas muitakin uutterammin. Remppavoittoisuus päivityksissä on johtunut tasan siitä, ettei elämään ole työn lisäksi yhtään mitään muuta oikein mahtunutkaan. Kyökki on imenyt jokaisen vapaatunnin.

Tänään ehdin jo miettiä muitakin. Kuten 8,5 vuotta vanhaa valokuvaa, joka nousi käsiin laitellessani sekasortoa ojennukseen.

Minä olen monella lailla eri tuossa kuin tässä tänään. 26-vuotias ja aika alussa vielä. Äitiyttä jo 1 v 8 kk treenannut tätä toista ennen, mutta silti ihan raakile kaikin puolin.
Mutta on se melkoisesti muuttunut tämä toinenkin kuvasta. Ihana, iso, vieläkin mun.

Minua harmittaa älyttömästi, etten omista yhtään kuvaa itsestäni tuon ikäisenä kuin Romppu tuossa. Kaikki ovat äidilläni, enkä saa niitä sieltä. Olisi kiva näyttää niitä tytöille ja vertailla vähän.


2 thoughts on “8,5 vuotta muutosta

  1. Todella. Mua puhuttelee tuo vakava, rauhallinen ilme näin jälkikäteen. On taju siitä, että ollaan jonkun ison äärellä, vaikkei vielä ollenkaan siitä, että kuinka ison.

    Hyviä, jänniä vuosia. Ja oli kivaa, ettö olit siellä myös 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s