Mutta sehän on alaston Eija Vilpas!

Kuten olen kertonutkin, blogini käytetyin hakusana on jokin näistä yhdistelmistä:

eija vilpas nakuna, alaston eija vilpas tai eija vilpas alaston.

Minulla ei ole ymmärrystä selittää, mistä tämä johtuu, mutta joka ainut päivä tänne tullaan tuolla yhdistelmällä lukuisia kertoja. Onko sitten asialla yksi vannoutunut fani (joka pettyy aina, mutta uskoo silti huomiseen) vai useampikin yrittäjä (joka avartaisi näkemystäni Vilppaan fanijoukoista) niin näin kuitenkin on. Koska olen kommentoinut asiaa täällä, olen myös saanut oman lärväni komeilemaan Googlen kuvahaussa tuolla sanayhdistelmällä. Olen tosi tyytyväinen.

Koska aivan ilmeisesti tarve Eija Vilppaan/Vilpaksen (ööö?) alastonkuville on aikamoinen, käytin palan aamua näiden tarpeiden tyydyttämiselle. Löysin muutaman otoksen, jotka ehkä antavat edes keskitason helpotuksen halukkaille hakijoille:

Ei ihan alasti, mutta menossa oikeaan suuntaan. Kuva on Paavo ja Raili -ohjelmasta ja napattu Telkku.com -sivustolta
Kuvan tekstissä lukee Eija Vilpas. En ota vastuuta siitä, onko todella näin. Tämä on ilmeisesti Tabu-sarjasta ja näyttelijän varhaisilta vuosilta. Voisi tuo olla kuka tahansa muukin, mutta miksei siis Vilpaskin. Alasti nyt ainakin.

Noin. Onko nyt hyvä? Tämän enempää Eija Vilppaan alastonkuvia en onnistunut löytämään (löytyi kyllä joku Tähtityttö biksuissa, joka mainitsi suosikkinäyttelijäkseen juuri Eijan, mutta diskasin hänet tästä) mutta ainakin täällä nyt on jotakin heille, jotka sillä ajatuksella saapuvat. Kattoni on katsokaas korkealla – tervetuloa vain mitä oudoimmilla hakusanoilla.

Pidän muuten Eijasta näyttelijänä kovin, mutta minulle hän passaa vaatteet päällä.

Mainokset

6 thoughts on “Mutta sehän on alaston Eija Vilpas!

  1. Heh, on sulla on ollut selvästi tekemisen puutetta 😀
    Mut kiva, että otat huomioon toiveita. Täytyykin miettiä tuleeko itselle mitään mieleen.. Yhtä yllättävää hakua tuskin osaan keksiä 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s