Purkkisulkeiset 2011 – kovia lupauksia!

Kun remontin alta tyhjentelin kaappeja, tuntui sulkeiseni ottavan melkoisia taka-askelia. Purnukoita löytyi lisää. Joitakin on sentään kulunut loppuunkin. Ehdottomasti ärsyttävintä on kulutella pois vanhoja hajuvesipullojen pohjia. Palata tuoksuihin, joista on joskus halunnut pois. Mutta menköön sitten.

Tunnustan, että raijasin osan vanhoista meikeistä myös kirppikselle. Minusta on ihan hämmästyttävää, että joku ostaa käytettynä huulipunaa tai luomiväriä, mutta mikäpä siinä jos joku haluaa. Hyvin ne näyttivät sieltä häviävän. Win-win.

Kun on ostokiellossa (joka pitää miten kuten, mutta yritystä on) ovat lahjoituspakkaukset hyviä hommia. Mutta tietty vain, jos saadut purtilot sisältävät jotain kivaa. Eilisistä lahjoituksista en ole ihan varma, mutta laitan testiin. Perinteinen kun kerta ilmaseks sain – filosofia asuu minussa vahvana.

Erään asiakaslehteni pöydälle oli kertynyt merkittävä määrä selluliittiaineita, ja niistä haluttiin eroon testien jälkeen. Minähän haluan tässä yhteydessä tietysti ilmoittaa vakavalla äänellä taas, etten yhtään sitten usko näihin aineksiin, mutta – noh – ilmaseks sentään. Ja otin. Kolme.

Kotona lueskelin purkkien selkiä ennen hölväystalkoita, ja onpa myönnettävä että melkoista luvataan. Kuunnelkaapa, mitä kertoo tekevänsä Triple Action Lotion (Green People) vapaasti käännettynä:

Hyökkää selluliittia vastaan kolmella tavalla. Vähentää kehon kykyä sijoittaa ylimääräistä rasvaa jo olemassa oleviin rasvasoluihin, heikentää kykyä muodostaa uusia rasvasoluja ja nopeuttaa olemassa olevien rasvasolujen tuhoutumista.

Tuo tuossa vasemmalla on tämä ihmeellinen aine.

Aikamoinen aine, sanoisin. Ja minähän lutraan. Odotan olevani kesällä täysin siloinen. Muuten petyn karvaasti.

Käytättekö? Uskotteko? Käytättekö, koska haluatte uskoa? Ettekö uskalla olla käyttämättäkään, vaikkette ihan uskokaan?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s