Hups.

Lähdin ostamaan aurinkolaseja. Koska on kevät ja silloin tekee mieli ostaa aurinkolasit. Oli muutenkin palkitsemismieliala. Paljon tehtyjä töitä, yksi uusi iso alkamassa, remontti ja laihis ja kyllähän te tiedätte. Aina joku syy on. Vaikka nyt se, että tilillä sattuu olemaan rahaa pitkästä aikaa, jos ei muuta. Nyt oli oikein useampia.

Ostinkin lasit. Kivat ja halvat. Ja sitten paidan. Ja paidan. Ja paidan. Ja sitten vielä neljä paitaa lisää. Kyllä, seitsemän paitaa. Koska ne olivat niin halpoja ja kivoja. Ja niin erivärisiä kuin aiemmat paidat. Eri sinisiä ja eri punaisia. Värillisiä. Niin keväisiä. Niin vain tapahtui. En mahtanut mitään. Se johtui ehkä siitä, että sovitin pohjiksi kahdeksat rintsikat. Mitkään eivät olleet hyvät. Tiedätte tämänkin tunteen. Naiset nyt ainakin. Ja jotkut miehet. Harva asia nujertaa ihmisen niin.

Kotimatkalla poikkesin luontaistuotekauppaan. En pääse siitä ohi millään. Ostin pähkinöitä ja jotain pientä. Isoin aukko oli jo täytetty. Koin pikkukaupungin ilon, kun myyjä tuli luokse ja aloitti lauseen: ”Hei kun sähän karppaat…”. Ei Helsingissä vaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s