Päivä 7. Kuva jota en koskaan julkaissut

…eikä pitäisi nytkään.

Tipuin ihan täysillä selatessani kuvia läpi tämän päivän otosta etsiessäni. Siellä oli jos vaikka mitä ei-julkaistavaa jos vaikka minkälaisista eri syistä, mutta tämän kohdalla nauroin ehkä eniten.

Tämän täytyy olla loka-marraskuulta. Olen tuolloin ollut niin tukevassa kipulääkepöhnässä, että joko tämä on joku vahinkolaukaus, tai sitten muuten vain älytön väläys. Olin kolminkertaisten kolmiolääkkeitteni kanssa tyystin syyntakeeton. Aavistuksen antelias kaula-aukko on tietysti pelkkää plussaa tässä kategoriassa.

Kuvassa sen kaula-aukon reunamailla on Tens-kipupumppu, jolla ajoin parin kuukauden ajan sähköiskuja selkääni kipua lievittäämään. Oi niitä aikoja. Ei todella ole ikävä sinne!

Mainokset

2 thoughts on “Päivä 7. Kuva jota en koskaan julkaissut

  1. Ai sul oli noin paha se selkä! Damn! Mul oli vaan ”tavallinen” ischiaskipu mut siinki oli kestämistä. HuhHuh! Oliko tuost apua?

    1. Juu se oli tuon elo-joulukuun ihan ääripaha. En kyllä niin pahaa kipua ole koskaan kokeillut, enkä välitä enää koskaan kokeillakaan! Käytännössä vaan itkin ja makasin hievahtamatta sohvalla lääkkeissä. Tosta oli jonkin verran apua siinä vaiheessa, kun lääkkeistä alkoi mennä teho, just tuolla loppupuolella. Olin napsinu niitä niin sikamaiset määrät, ettei enää ollu oikein niistä apuja. Sähkö ei vieny sitä kipua kokonaan, mutta häiritsi sen signaalin kulkua jonkin verran. Pienemmissä kivuiss auttoi enemmän. mutta tuonkin sain käytettyä siihen pisteeseen, ettei enää tepsinyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s