”Onko Kenkäpervolla? Ani-kulta soittaa”

Hanna puhui samasta aiheesta, jota juuri hiljan mietin. Puhelimeni on täynnä mitä erikoisempia yhteystietoja. Tapaan nopsasti kirjata ylös jonkin varman tunnisteen, ja niinpä numeroita löytyy esimerkiksi seuraaville henkilöille:

Hanna Harkkaaja

Hot Emilia

Kaisa Studari

Satu Kampaaja

Kanteleen Myyjä

Kenkäpervo

Jani Kg

Noora Kg

Kokki 3

Jarkko Kuvaaja

Klaus Kuvaaja

Jari Kuvaaja  (katso, kokonainen onnellinen Kuvaajien veljessarja on näemmä täällä!)

Pihatontut

Janne Puistometsäpalvelu

Riitta Titi-nalle

Taru-muru

Wii-ihminen

 

On melko kiusallista soittaa jollekin, jonka sukunimestä ei ole tietoakaan. Näin käy usein, jos tallentaa vain tunnisteen. Kuvittele vaikka: ”Saisinko Wii-ihmisen puhelimeen?” tai ”Tavoittelen Pihatonttuja”.

Kiusallinen hetki syntyi myös taannoin työpaikalla, kun likeinen kollega mainitsi minun olevan hänen puhelimessaan jollain ihanalla lempparilla, tyyliin ”Ani-kulta”. Jouduin kysyttäessä nolosti tunnustamaan, että hän sattui olemaan omassani ihan vain tylsä etunimi-sukunimi. Kyllä hän ihan oikeasti kuitenkin tiesi (ja yhäkin tietää), että kovasti tykkään. On vain juuri tuolla kertaa ollut virallinen fiilis, ja tullut tallennettua järkevällä tavalla.

Keitäs teiltä löytyy?

Mainokset

9 thoughts on “”Onko Kenkäpervolla? Ani-kulta soittaa”

 1. tää oli huippu 🙂
  itseasiassa taidat olla mullakin just jollain Ani-muru nimellä. ❤

  Mitäs mulla onkaan. ootas.

  Aki SONERA
  Anne Gängi
  Anneli. R oma duuni
  HuliKulta Gsm
  isin työ,älä soita tähän 😀
  LeenaTätinen
  P. Tähti marita L (vakuutusyhtiön täti)
  ja paras on tietty:
  ÄLÄ VASTAA o_0

 2. Jaa, kas, näissähän on monen monta tuttua. Nämä Kuvaajien pojat muiden muassa, aika velikultia. Ja huomaanpa itsestäni löytyvän yhden tontin, jolla toimeutan aivan huomattavaa pedanttiutta ja järjestelmällisyyttä! En todistettavasti olekaan aivan toivoton leväperien kuningatar, jees!

  Puhelimessani KAIKKI nimet ovat jo useita, useita vuosia olleet muodossa sukunimi-pilkku-etunimi (paitsi tietty iPoni ei tunne pilikkua, sääli) ja poistan säännöllisesti ne työprojekteihin liittyvät numerot, joita en enää tarvitse.

  Ai että tuntuu kivalta! Minäkin olen järjestelmällinen, järjen ihminen!

 3. ”älä soita tähän” 😀 herää ehkä oikeutettu kysymys siitä, miksi nro on siellä luurissa alkujaankaan. Ja niin, meillä kaikilla on omat ”älä vastaa”mme. Mulla pahimman erottaa vielä huippuruma musiikkikin 😀
  Voisi olla myös se ”Älä soita päihtyneenä”-osasto erikseen!

  Dada, kaikista ihmisistä juuri sinä noin systemaattisena – suorastaan tylsämielisenä? Haluan sun puhelimeen jollain ihanuusimellä. Sä oot mulla etunimi-sukunimi, mitä nyt etunimi sentäs on väärässä kirjoitusasussa.

 4. hauska aihe! mun on pakko tallentaa kaikki ihmiset jollain tunnisteella kännykkään, muuten olen parin viikon päästä poistanut sen numeron jo, kun mietin vain etten tunne ketään ’mariaa’ – ai katos, sehän olikin se maria jonka kanssa juuri tein yhden ryhmätyön… tunnen siis paljon ihmisiä joiden sukunimi on yhteinen harrastuksemme, kuten rugby, ja paljon ihmisiä joiden sukunimi on kaupunki jossa olemme asuneet, kuten turku tai bryssel. myös eri tiedekuntien nimet ovat yleisiä sukunimiä. ja kaikkien kämppisten sukunimi on tietysti kämppis. 😀

 5. Hahaa! Oma postaus pitää tehdä varmaan sitten näistä puhelinluettelon arvojärjestyksistä: on kanta-Tiina, joka on puhelimessa pelkällä Tiina-nimellä, sitten on ala-Tiinoja, jotka vaativat tarkemman tunnisteen. Mulla on ainakin kanta-Tiina, -Päivi ja -Antti. Ja sitten on muutamia muita tiinoja, päivejä ja antteja.

 6. juu, kuulostaa tutulta. multa löyty mm:

  Aija ”mammoista”
  Anna Tupperi
  Ansku Polttarit
  DD Anni
  Hanna (rock)
  Heidi Polttarit
  Heli (t.talo)
  Henskun äiti
  Huoltomies Kari
  Jenni&lapset
  Maija ope
  Me & I Piia
  Muutama Minna jonka perässä suluissa on tarkennus että kenen Minna 😀
  ja sit on liuta noita että se ja se sen ja sen äiti tai isä tms
  Sit on muutama pelkkä etunimi jo muutamasta ei oo mitään hajuu ketä ne onkaan
  Muuten kyllä pyrin laittaan etunimen ja sukunimen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s