Totuus (mun) elämästä vol. 9

Sain lukijaltani kommentin meiltä tehdystä puutarhajutusta. Näytti kuulemma vähän paineistavan idylliseltä. Lupasin balsamitynnyrillisen haavoille. Tällä kertaa Totuus (mun) elämästä katsastaa, miltä puutarha näyttääkään ihan oikeasti.

 

Talvinen puutarha. Ai että. Sellaista kirpeää pakkaspäivän taikaa. Utuista, huurteista tunnelmaa. Hiljaista, harrasta rauhaa henkivä ihana piha, jossa kaikki elämä levähtää hetken kimaltelevan lumiharson alla ennen uutta kasvukautta. Tällaisena se meille esitellään.

Kuva: kartanomatkat.fi
Kuva: Wikipedia

Tosi ihanaa!

Kellomäen talvinen puutarha on vähän jotain muuta. Se henkii hiukan erilaista tunnelmaa. Jonkin verran vähemmän maagista hohdetta. Aavistuksen karsitummalla kimalluksella. Se näyttää enemmänkin aika lailla juuri tällaiselta:

Polkupyöräkin on asianmukaisesti talvisäilössä iglussaan.
Kirpeinä kuurapäivinä täällä on ihana käyskennellä hengittämässä sellaista rapeaa sahanjauhoa.

6 thoughts on “Totuus (mun) elämästä vol. 9

  1. Kerrankin rehellinen puutarhaesittely. Nyt kun asemansa vakiinnuttaneet filmitähtinaiset ovat alkaneet julkaista itsesään fotosoppaamattomia alastonkuvia, voimme alkaa vaatia samaa myös sisustus- ja puutarhajutuilta.

  2. Jumankeka – mä tipuin täysin. Teidän pihalla on vielä enemmän puuromua kuin meidän pihalla, vaikka meidän keskenkasvuinen Grappa-koira on tehnyt töitä olan takaa levittämällä pihalle klapeja. Ja toi pyörä, se oli kuin piste ii:n päällä.

  3. Oi tää oli ihana.
    En teidä miksi mutta mä (myös) nauroin ääneen. helpotuksesta!!!
    meidän piha näyttää ihan samalta…oikeestaan pahemmalta vielä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s