Vaaleja ja muuta kivaa

Loistopäivä. Ulkona on ihan mahtava keli. Laitamme fillareita kuntoon ja teemme puroja lumivesien mennä. Kahden tunnin asiainhoitomaratonilla tuli kerralla kuntoon monta tarpeellista puhdetta. Löytyi pahnoja kilpparille, ruokaa ja uusia kavereita kaloille, palkintoja tanssikisoihin ja hyvää ruokaa viikonlopuksi. Kävin myös tyhjäämässä kirppispöydän, jossa menestyksekkäästi päästiin eroon lasten ylitsepursuavasta lelukaaoksesta ja muutamista omista kuteista. Plussalle päästiin 120 e (josta pimut niistävät valtaosan, koska saavat luopumistaan leluista tulot itselleen).

Sain myös maksettua kesän Korfun matkan ja käytyä äänestämässä ja perinteisillä vaalikahveilla (”jos ei ois niitä Vihreitä*, niin oisko tää koko kaupunki sitten ihan harmaa?” tiedusteli seuralaiseni Ronja 8 v).

Uusi työ on käynnistynyt hyvin ja tarkoittaa sitä, ettei tarvitse juuri työskennellä viikonloppuisin. Hyvää ja kaivattua vaihtelua! Selkeyttä arkeen. Tiimimme on pieni mutta mitä kivoin. Kaikki kulkee mainiosti.

Illalla pääseen laadukkaassa serkkuseurassa kyntämään sushilautasta ja kippistämään keväälle. Kertakaikkiaan loistofiilis!

*Äänestin Eero Yrjö-Koskista, enkä ole suuri vaalisalaisuuksien vaalija. Toimittajilta peräänkuulutetaan avoimuutta, eikä minulla ole mitään sitä vastaan. Toivon kyllä vilpittömästi edustajapaikkaa myös tuohon naapuriin ystäväehdokkaalle ja hyvältä spekulaatiot näyttävätkin. Sari on loistava valinta – edustaa minun kirjoissani sitä Kokoomuksen parasta puolta.  Minä olen kuitenkin vankasti Vihreiden äänestäjä, enkä loikannut tälläkään kertaa, edes naapuruussuhteen nimissä.

Mainokset

3 thoughts on “Vaaleja ja muuta kivaa

  1. Mä oon äänestänyt yleensä aina vihreää naista ja nyt kävi niin hassusti että ääni meni punaiselle mihelle. Tasa-arvoa? 😉

  2. Mä löysin (tai Tiia löysi oikeesti ja mä vaan bongasin hänen löytönsä…) erikoisimman ehdokkaan tähän mennessä. Joskus mietin että millä avuilla sinne ehdolle oikeesti päästään! http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100002149667660 En siis tiedä ehdokkaasta sen enempää eika tarkoitus todellakaan ole pilkata ketään, mutta tuntuu aika hurjalta että ehdokas puhuu mm perseiden haistelusta jne facebookki sivuillaan…

    Nimimerkillä minäkö niuho?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s