Päivä 20. Teema ”erilaiset”

Olen jo ihan kypsä tähän haasteeseen, mutta tehdään nyt loppuun kun kerta aloitettiinkin. Tytöt ovat täysin erilaiset. En edes tajua, miten samoista aineksista voi niin erilaiset tehdä. Toinen on tumma ja toinen vaalea. Toinen itse tyyneys, toinen sulaa elohopeaa. Toinen on hentoinen kirppu, toinen vahva ja vanttera. Toinen räjähtelee ja tyntyy, toinen murjottaa hiljaa vaikka ajan tappiin. Toista kiinnostavat eläimet ja ilmiöt, toinen syventyy matematiikkaan. Toinen on Helo Hetivalmis ja toinen syttyy hiljaksiin. Toinen on kuin ilmetty isänsä, toinen tuli vahingossa minuun.

Ihania molemmat. Erottamattomat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s