Päivä 27. Teema ”kaksi”

Olin viikonlopun juontamassa tanssikisoja, joten muutama päivä jäi nyt kuvahaastetta mistiin. Tähän ”kaksi”-teemaan oli kyllä helppo löytää sopiva kuva juurikin tanssitapahtuman lauantai-illasta. Teemana kekkereissä oli lelukauppa. Näin sen toteutimme – me kaksi. Aivan törkeän hauska viikonloppu takanapäin, ja kuville repeillään taatusti vielä viikkoja. Kolmen päivän puhe- ja naurumaratonin jälkeen olen tosi sippi, enkä jaksa nyt mennä yksityiskohtiin. Sen verran sanon kuitenkin, että oli ihanaa tajuta, että voin tanssia jo paljon paljon enemmän kuin luulinkaan ❤ ihan mahtavaa!

Palaan muissakin asioissa kartalle pikapuoliin.

Mainokset

One thought on “Päivä 27. Teema ”kaksi”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s