Pikamoi hiljaiselosta

Elän ja voin hyvin, todistan sen vaikka tuolla kevätvärikuvalla. En ole tullut maan nielemäksi enkä mitään muutakaan salakähmäistä, vaikka olenkin törkeällä tavalla laiminlyönyt blogivelvollisuuksiani jo päiväkaupalla. Mahtavaa ja vähän kiusallistakin, että teitä silti on käynyt täällä sankat joukot joka päivä kurkkimassa. Sori oikeasti!

On vain niin, että uusi työ alkoi sellaisella intensiteetillä, että kun päivän päätteeksi olen laahautunut kotiportille, olen ollut perin sipissä ja pyrkinyt pysyttelemään etäällä ruudusta jota päivät töissä tuijotan. Ja ne virkeämmät hetket ovat kuluneet puutarhahommissa. Voi autuas kevät! Hiirenkorvat ja kaikki jo.

Kanava ei ole vielä julkistanut ohjelmaa jota kirjoitan, joten en ole voinut kirjoitella siitä tännekään. Lupaan kyllä toki heti hehkuttaa, kun lupa annetaan. Työ on jännittävää, kivaa, henkisesti ihan uudella tavalla raskasta mutta samalla monella tavalla tärkeältä tuntuvaa ja melkoisen haastavaa. Ekaa kertaa olen käsikirjoituksen lisäksi tekemässä melkein parinkymmenen ihmisen castingiakin. Mutta tuosta vaikka sitten tosiaan muutaman viikon kuluttua lisää.

Noin pikakatselmuksena tänne kuuluu pihahommia ja kevyttä kyllästymistä tähän juhlaputkeen. Kaipaisin jo ihan normaaleja viiden päivän työviikkoja jatkuvan ”olen lomalla” s-postivastaustulvan jälkeen. Pääsiäinen on aina kiva ja lammas oli ihanaa, mtta tämä vappu on minusta aina ollut vähän turha juttu (jos nyt ei alkuperäiseltä aatteltaan siis, niin tämä serpetiiniversio nyt kuitenkin). Huomenna saan kuitenkin kylään ihanan, kaikkein pitkäaikaisimman ystäväni perheineen. Kyllä sille sietää simalasia jo nostaakin.

Mitä teille kuuluu?

Mainokset

4 thoughts on “Pikamoi hiljaiselosta

  1. Tuntuu että vappu jakaa hirveästi ihmisten mielipiteitä.. Tosi monen mielestä se on ihan turha juhla. Mä oon jotenkin outo ehkä, koska mun mielestä se on aina ollut joulun jälkeen paras vuoden juhlista! 😀 Paljon hyviä muistoja lapsuudesta asti. Juhannuskin jää taakse mun ränkingissä. Serpentiiniversiossa vapusta juhlistetaan kevättä ja lähestyvää kesää, ollaan iloisia ja värikkäitä, kerrankin!

  2. Aikanaan keskusteltiin ystäväpiirissä siitä, kenelle mikäkin juhlapyhä on se ahdistavin. Itselleni se on ehdottomasti vappu, en sitä osaa sen kummemmin eritellä miksi. Kevät on aina vaikeaa aikaa erinäisistä syistä, ehkä siksi. Pääsiäinen on ihana pitkä vapaa mutta vappu… aikuisiällä olen lähestulkoon järjestään aina vaput töissä. Vuorotyöläisen kun on pakko olla niitä juhlapyhiäkin hommissa niin mielummin sitten ne semmoiset, jotka on pakkopullaa. Työläisenäkin vappu ahdistaa mutta tänä vuonna piristää vielä pääsiäisenä tehty ihana reissu Amsterdamiin. Mun on ikävä maailmalle.

  3. Mun juhlaränking on selvä: joulu on ehdoton ykkönen – sanomaltaan ja muulta fiilikseltään. Sitten pitkällä perässä tulevat muut, joista pääsiäinen ensin (tässäkin puhuttelee sanoma ja sitten paljon puhuttelee myös lammas minttuhyytelöllä ;P ), sitten juhannus ja sitten vikana tämä vappu. Pärjään ihan hyvin, vaikkein jussia ja vappua juhlisi lainkaan.

  4. Mulla on ihan sama!! Juhannus ja vappu on niitä pakkopullia ja vierestä seurailen aina ja ihmettelen ko. kinkereitä. Joitakin juhannuksia on tullut vietettyä mökillä kavereiden tai perheen kanssa ja ne on olleet ihan kivoja mutta en mä juhannusta moiseen tarvitse syyksi sitten loppupeleissä kuitenkaan. Moisia voi järjestää muutoinkin, sitäpaitsi juhannuksena on lähes aina kuitenkin vielä suht viileä, joten semmoinen muutaman päivän ulkoilmailu ei välttämättä vielä oo se mitä haluttaisi tehdä. Muistan eräät festarit vuosien takaa juhannuksena, jotka tutisin toppatakki päällä…
    Brunssi on vapussa kivaa, mutta senkin voi tehdä muina ajankohtina kuin vappuna 🙂 minä olen tämän vuoden munkit ja muut härpättimet jo syönyt joten tämä aatto menee eilisiä häitä tiiraillessa (en eilen ehtinyt, suorastaan rikollista!), bodybalancessa ja töissä. Univelkojakin olisi tarkoitus lyhentää 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s