Arkea, kiitos.

Toivoisin arkea. Sellaista ihan tavallista, jossa on viiden päivän työviikot ja kaupasta tarvitaan vain normaalia arkiruokaa jollain ihmismäisellä rahasummalla. Sellaista, jossa ei kestiteä eikä olla kestittävinä (vaikka kumpikin onkin kivaa pienissä erissä) ja jossa ei tarvita sesonkiherkkuja ja koristekrääsää.

Minulle maittaisi ihan sellainen tuiki tavallinen meininki, jossa keskityttäisiin virka-aikaan työntekoon ja tultaisiin sitten kotiin tekemään kotiasioita. Ja tätät tällaista saisi nyt jatkua ihan hyvän matkaan tuonne kesälle asti ilman isompia keskeytyksiä.

Vappu oli kiva. Ihania ystäviä kylässä. Oikeita, hyviä, aitoja keskusteluja ja hyvää ruokaa. Lapsia ja serpentiinejä ja ilmapalloja ja kaikkea. Mutta nyt riittää. Sitä paitsi tänään satoi lunta ja olimme kaupungilla kylmissämme kerrospukeutumisista huolimatta. Arki saa tulla lämpimämpänä.

Mainokset

4 thoughts on “Arkea, kiitos.

  1. Samoin, tästä juhlan overdose fiiliksestä on kiva päästä ensi viikolla itseään vieroituttamaan… Ei suunnitelmia, ei ruokamenuun miettimisiä… Onneksi juhannus on vasta parin kuukauden päästä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s