B tai S – who gives!

Eilen puoliltaöin unenpöpperössä käytiin lyhyt sananvaihto.

Minä: Mitä luulet, seuraako siitä nyt jotain että se Obama tapettiin?

Hetken hiljaisuus, jossa hämmennys tiivistyy kiiltäväksi ironiseksi kiteeksi.

Mies: Tappoiko ne senkin?

Hetken hiljaisuus, jossa ärtymys toisen tietämättömyydestä vaihtuu hysteeriseen nauruun.

12 tuntia aiemmin olin lounaalla todennut päätoimittajaystävälle, että minusta tulisi surkea politiikantoimittaja. Damn right!

Mainokset

6 thoughts on “B tai S – who gives!

  1. Hahhahhahaa! Mä luulin et mä oon ainoo ihminen jol on tää ongelma! Parasta on, et mä jouduin lukemaan ton jutun kahteen kertaan ennen kuin tajusin… Mä en tajuu miten noi B:t ja S:t ei jotenkin suoriudu mun aivoissa järjestykseen, vaik mä oon tietoinen jo tästä ongelmasta (kun oon saanu itteni jo pari kertaa tässä kiinni näistä sekaannuksista!)… 😀 Ei voi mitään. Mulla pitäis varmaan sit olla aina kuva tekstin vieressä, niin tajuaisin, kummasta on nyt kyse…

    1. Blogien paras puoli on juuri tämä : vaikka luulet mölöäväsi ihan omassa sarjassasi, löytyy vertaistukea yllättäviltä tahoilta 😀 peeäs, onks duunitilanne ratkennu?

  2. no tässä tätä työkuviota edelleen pyöritellään… tietoa tipahtelee, mutta lopullinen sijoituspaikka selviää vasta kesäkuun alussa, ehkä, jos silloinkaan. Ei pelota etteikö työt jossain muodossa jatkuis, jossain työpaikassa, mutta mitään sen tarkempaa tietoa ei sitten olekaan. 😀 Jännä on että vuosien epävarmuudesta on päässy sellaiseen tilanteeseen, jossa ei paljoa kiinnosta missä firmassa työskentelee, kunhan ois omille taidolle enemmän tai vähemmän sopivia tehtäviä tehtävänä ja palkka juoksis. Business as usual… Mulle tulee aika usein mieleen tällainen lainauksen tapainen lausahdus: ”Asialliset hommat hoidetaan ja muuten ollaan kuin Ellun kanat”. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s