Perjantaipöhinöitä

Pesin eilen iltamyöhällä hiukset epähuomiossa pelkällä hoitoaineella. Ihmettelin sentään vähäistä vaahtoa, mutten tokeentunut. Aamulla näytin kolmen viikon surffikiertueen tehneeltä elähtäneeltä hipiltä.

Melkein unohdin herättää lapset aamulla kouluun. Kysynpä vaan, miten voi unohtaa jotain, jota on tehnyt jokaisena arkiaamuna liki vuosikymmenen verran? Sitten kun heräti, herätin väärään aikaan. Olivat kärttyisiä ihan aiheesta.

Samalla mekanismilla unohtelen jatkuvasti aamulääkkeen ottamisen. Sitä kun on pitänyt syödä vasta se 18 vuotta.Koskahan rutiini muodostuu?

Huomaan töhöileväni kotona entistä enemmän nyt, kun työpäivä vaatii intensiivisempää keskittymistä kuin aikoihin. Melko suurpiirteinen söheltäjä olen kyllä siviilissä muutenkin.

Eilen keksin loistavan mutta ihan epäterveen tavan katkaista työajatukset. Katsoin putkeen neljä jaksoa Tiina Jylhän kauneusklinikkaa. Kolmannen kohdalla operaatiot alkoivat tuntua ihan luontevilta. Jännää, miten jonkin asian riittävä toistaminen saa alussa puistattavan asian näyttämään ihan normilta. Ehkä tätä ei voi ottaa ihan jokailtaiseksi katkaisukeinoksi. Unohdan pian väsyksissäni, etten halua implantteja.

Mainokset

One thought on “Perjantaipöhinöitä

  1. Kuulostaa ihan mun tekemisiltä! Mietin aina että koska unohdan lapsen johonkin. Onneksi se osaa jo kävellä niin hyvin, että varmaan tulisi perässä ja muistuttaisi itsestään.

    Ja olen myös vähän huolestunut ton Tiina Jylhän ohjelman vaikutuksista. Mä haluaisin sellaisen kaksoisleuanpoisto-piikityksen, ainakin melkein. Syytän Tiina Jylhää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s