Oma lahja paras lahja

Parhaat äitienpäivälahjat saa, kun reippaasti menee ne itse kaupasta hakemaan. Minun on tällainen.

Kuva: ulkoilukauppa.com

Ah, olen haaveillut tuosta kohta kaksi vuotta! Kävin juuri testaamassa sitä kahden tunnin tanssitreeneissä. Parhaat itse ostetut lahjat saa tietty myös avata etuajassa. Salille kävelyineen humppailin ilmoille 1372 kaloria – motivoi aika kivasti nähdä se tikuttelemassa tuossa ranteessa. Ja olin vielä niinkin reipas, että tein tunnin sauvalenkin tuota söpöstystä hakemaankin. Ai että. Nyt nyt. olen saavuttanut havittelemani urheiluriippuvuuden, ja selkä kiittää!

Lisäksi oli niin kurjasti, että urheilukaupassa olivat tekstiilit -35%, joten oli ihan selvää että jouduin kotiuttamaan kasan urheilualusvaatteita ja ihana teknisen tanssipaidan. Äitienpäivä, kaikkine vähän ristiriitaisine tunteineen, on erittäin jees näin materialistin silmin.

Huomenna menen ulkoiluttamaan vihreää ihanuuttani retkimaastoihin. Suuntaamme taas perheellä metsään. Ja vielä tänään ehdin kilkutella koneeseen lisäkulutusta pihatöiden parissa. Ilma on taivaallinen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s