Korfu, haluan jo teille!

Kiitti kuvasta IL

Pakollinen lomakesäreissufiilistely tulee tässä. Suunataamme kohtapuoleen Korfulle eikä mene kyllä päivääkään, ettenkö vähän tunnelmoisi jo tuolla oloa.

Kiitti kuvasta Finnmatkat

Onko joku teistä käynyt Korfulla? Meillä on enempi hallussa Kreeta, joten otan mieluusti vinkkejä tekemisistä ja syömisistä vastaan. Ainakin on tarkoitus vuokrata maastopyörät ja polkaista vuorille. Ja tietty meinaamme käväistä myös Albaniassa kun nyt kerran ihan liepeillä ollaan.

Totta kai on myös kierrettävä linnakkeet ja lojuttava rannalla. Rakennettava hiekkalinnoja ja uitava pöljänä. Esikoinen on luvannut opettaa taittohypyn uima-altaassa (en edes tiedä mikä se on, mutta opetellaan) viime reissulla opin häneltä hypyn pää edellä. Ja ah, samoilua oliivimetsissä pitää tietty olla! Ja ihan vaan lueskelua ja lammasvartaita ja paistettua juustoa ja voi elämä mä haluan jo sinne!

Mitäs kaikkea muuta?

Oi saakeli, kattokaa nyt !

Rantakunnosta en meinaa ottaa mitään paineita. Olen päättänyt olla  kaikenkokoisena rantakuntoinen. Sen verta on tullut huhkittua selkäsulkeisissa, että sen puolen vuoden saikun +7 kg on nyt kuitenkin viimein karistettu. Jihuu!

Mainokset

2 thoughts on “Korfu, haluan jo teille!

  1. oiiiii!
    Fiilistele, fiilistele.
    Se tuntuu olevan yks osa sitä matkaa. Melkein paras osa.
    Mä oon ainakin ihan surutta jauhanu kaikille että ME LÄHETÄÄN KOS:LLE ENS PERJANTAINA. aika moni on jo ihan kypsä, mutta heeeey en anna haitata.

  2. Teillä on jo noin lähellä! Ihan mahtavaa!!! Nauttikaa IHAN TÄYSIÄ! ja hei, jälkifiilistelyt kuvien kanssa kuuluu myös asiaan. Jos joku kypsyy, niin on ihan hänen omaa ongelmaansa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s