Pihalla

Naapurilla on näemmä kertynyt pientä siivottavaa roskalavalle. Meillä ei ole ihan noin tuhtia poiskärrättävää, mutta joka viikonloppu on ajeltu peräkärryn kanssa kaatikselle. Kuormassa on ollut rakennusjämien lisäksi kaikenlaista risua ja oksaa pihasta. Nyt alkaa olla aika kivan näköistä jo! Kävimme äsken hakemassa kaksi isoa rodoa, muutaman mansikantaimen ja lumoherukkaa. Pihahommat on parhautta!

Aamu alkoi ihan mahtavasti, kun lähdimme Johkun kanssa kahden tunnin sauvalenkille järveä kiertämään. Siitä hyvästä on riittänyt virtaa koko päivälle, eikä ole tarttenut hukuttautua karkkipussiin, kuten kahtena viimeisenä päivänä on tainnut rehellisyyden nimissä käydä. Illalla on vielä Chi kung -tuntikin. Nyt on sellainen kunnollinen olo.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s