Mahlapettymys

On seikkoja, jotka eivät muutu, vaikka iskisi minkälainen near-death experience hyvänsä. Yksi sellainen on, että mikäli tuotteessa lukee kiihdyttää aineenvaihduntaa, minä ostan sen. Ihan sama mitä kamaa purkissa tai pullossa kaupataan. Minä ostan. Aina ja iankaikkisesti.

Ostin sikahintaisen pullon koivun mahlaa, koska teksti lupasi kiihdytystä ja vaikka mitä muuta hyvää detoxifikaatiota. Nyt odotan ihmeitä tapahtuvaksi.

Maku oli pettymys. Vähän väljähtänyt vesi tympeällä jälkiefektillä. Eikö mahlan pitänyt olla hyvää ja makeaa? Terveysvaikutuksia luvataan olen rutosti, ja minä olen sellaisille perso (vaikkeivät ne tarkemmin tarkasteltuna näytä minua kyllä terveenä pitävän pätkääkään). Onko teillä kokemusta aineesta?

Tuotteesta halutaan trendikäs vientivaltti. Jotain hauskaa ja tosi outoa noissa koivuketjuissa on.

Pullo kyllä on sievä. Ja on luomuakin. Tuo vedeke maksoi yli viisi euroa pullolta. Maku oli niin hölmö – ankea suorastaan –  että odotan tässä nyt edes aineenvaihduntani pörähtävän aivan ennätysmäisiin vauhteihin. Hmm. Toisaalta nyt alkaa yö. No, menköön silti! Joku tärkeysjärjestys.


5 thoughts on “Mahlapettymys

  1. Koivunmahla on erinomaisen hyvää drinkissä, jossa on tuoreen sitruunamelissan lehtiä, laadukasta pontikkaa ja koivunmahlaa. Saunomisen jälkeen oikein tunnelmallinen suomijuoma, jota en tosi nole kokenut enää muutamaan vuosikymmeneen :). Oli sillä terveysvaikutuksia hei! Sulla Ani puuttuu nyt vaan sen laatuponu. 😛

  2. Moi,
    Koivunmahlahan ei suoraan puusta laskettuna ole oikeasti juurikaan makeaa, vaan nimenomaan vesimäistä pienellä kasviksen sivumaulla varustettuna. Aineenvaihdunnan kiihdyttämistä en jotenkin osaa siihen assosioida, luulen että väite perustuu vain siihen että kun juo enemmän, kuona-aineetkin liikkuvat kehosta ulospäin enemmän. On kyllä täysin mahdollista, että vinkelini on perus-skeptisenä hieman negatiivinen. Raporttia odotellessa…

    1. tavallaan ajattelen, että koska se on noin pahaa (tai ainakin ei-hyvää) niins en täytyy tehota jotenkin. Mielellään juuri aineenvaihduntaan, kiitos 😀 muuten se on vaan ankeeta kallista vettä brändättynä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s