Näillä tullaan mulle

Sain Anjalta vinkin päivän merkintään, kun nauroin Facebookin puolella hauskoja hakusanoja, joilla tänne mulle tullaan. Tässä vastauksia pelkästään eilen saapuneille ihmettelijöille.

eija vilpas nakuna

Teitä Eijan ihailijoita on paljon! Te jaksatte lukuisin eri yhdistelmin tulla tänne toivorikkaina päivittäin useita kertoja, joskus kymmeniä saman vuorokauden sisään. Olen onnellinen, että teille nyt löytyykin täältä jo tyydyttävää katseltavaa.

Kanokiku

Mahtava novellinkirjoituskuukausi, joka ei ainoastaan virittänyt minua pitkästä aikaa näppäimistön äärelle harrastetarkoituksessa,   vaan myös mahdollisti palautteensaannin ja virtuaalisen tutustumisen mukavaan Hannaan!  Toivon tälle ehdottomasti jatkoa ensi vuonna!

Kokovartalofiilis

Se mulla on. En oikein osaa mennä hommiin, mihinkään hommiin, sillä tavalla vähän kokeillen. Menen täysillä. Ja se on hyvä ja paha, mutta useimmin hyvä. Jos merkkaa tämän blogin kirjanmerkkeihin, niin pääsee helpommalla.

Sormipaneeli

On hieno homma, jota laiteltiin meillä eteisen ja keittiön kattoon, ja josta Mamakin   on sittemmin kovasti innostunut. Näyttää vanhalta ja silti raikkaan uudelta samaan aikaan. Oikein tosi hyvä!

iltatytöt alastonkuvissa

No niin. Teille, tällä tulleet, minulla ei oikein ole annettavaa. Ja onhan niillä aina joku rihmankiertämä päällä sentään. Mutta aina voi yrittää! Käviskö teille tuo Eija Vilpas?

koitere lammassaari

Mikä ihana, ihana paikka! Kesäkeidas, jossa olemme lomailleet jo monessa polvessa. Viimeksi vietimme siellä heinäkuussa -10 (eikö näytäkin hassulta?) ihania päiviä kolmenkymmenen asteen kuumuudessa.

Nudemeikki

MMMM. Yksi suosituimmista kirjoituksistani käsittelee tätä.  Joko olette ajatelleet samaa, tai tykkäätte vain katsella mua ilman meikkejä. Mulle käy kumpi vain!

Perhostapetti

Oli harkinnassa keittiöremontin aikaan. Ihanat tapetit saa tuolta!

onko alasti hyvä olla

Mun suosikki! ON! Alasti todellakin on hyvä olla, vaikka riippuu se vähän puitteista ja seurastakin. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan.

alaston puutarhuri

Saa meiltä paikan milloin vain. Ja alaston kokkikin.

atkins induktiovaihe

Kestää pari viikkoa, ja voi ottaa voimille. Laittaa nesteet liikkeelle ja katkaisee sokerikierteen. Tehokas, muttei kaikille toimiva eikä missään tapauksessa pakollinen vaihe vhh-ruokavalioon siirryttäessä. Hra Atkins on melkoisen väärintulkittu kaveri. Ei tässäkään pikavoittoja ole tarjolla, vaikka miten tahtoisi.

Savulohiperunalaatikko

Tein rotinoiksi siskolle pikkukakkosen synnyttyä. On hyvää ja hyvin maittoi heillekin. Ihmiset, muistakaa rotinat!

eija vilpas

niin, Eija. Kunpa tietäisit, miten innokas fanikunta sinulla onkaan. Ehkä tiedätkin. Jos sinulla olisi blogi, ei mulla ehkä kävisi kukaan. Älä perusta, pliis!

eija vilpas alastonkuvat

Niin, kannattaisiko harkita? Niillä todella on kysyntää!

Mainokset

7 thoughts on “Näillä tullaan mulle

 1. Mulla on onnellinen olo. Mullekin on eksytty nyt hakusanoilla eija vilpas alasti. Oikein lämmin tunne valtasi koko kehon kun tämän huomasin.

  Nyt mulla on vaan jotenkin likainen olo kun klikkasin sitten näin aamutuimaan tota sun eijavilpas linkkiä 😦

  1. ai nou! mullakin oli vähän synkkä olo ku laitoin ne tuonne – mutta hei! kysyntä ja tarjonta, minkä ihminen voi. Et sitten varasta mun Eija-lukijoita esim. lataamalla parempia kuvia hänestä alasti! sullahan voi olla jotain behind the scenes -matskua!

 2. Minua liikuttaa syvästi tuo ”onko alasti hyvä olla”. Vähän surullista että sitä joutuu googlaamaan. Ottaa vaan vaatteet pois ja on.

 3. Heh, vai on Ani liittynyt Freikörperkulturin kannattajaksi.

  Täällä niitä näkee, aina silloin tällöin. Mielenkiintoista minusta on ollut tässä ns. luonnollisessa alastomuudessa, että yleensä nää luonnolliset asettuu johonkin oikeen näkyvälle paikalle, teiden risteykseen, vilkasliikenteisen tien varteen, ja yleensä miesten ns. kruununjalokivet osoittavat just sinne vilkasliikeisimpään kohtaan :))). Täällä Frankfurtissa asuu äijä, joka kulkee kesät talvet ilkosen alasti. On jo vuosia tehnyt niin. Se on jo niin tunnettu, että japanilaisten matkaoppaassa kerrotaan siitä…

  Kyllä minustakin alasti on hyvä olla. Omissa oloissani – ja peiton alla silloin jos muuten palelee. Mutta en tuntisi oloani ollenkaan hyväksi esimerkiksi alasti Espan puistossa tai Nyt-liitteessä sen puoleen.

  Outoa olisi minusta semmoinen, ettei omaa elämänkumppaniaan olisi koskaan nähnyt alasti, semmoistakin esiintyy, esimerkiksi intialaisten parissa.

  Mulle alastomuus on luonnollista – ja yksityistä…

  1. juu aikalailla omissa oloissa munkin alastomuuteni parhaiten toteutuu 🙂 mökkirannassa ja omien seinien suojissa. Ja todellakin, hassua on jos ei puolison edessä voi nakuilla. Sääli suorastaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s