Tyhmä juttu ärsytti

Ärsyynnyin tällaisesta jutusta. Mietin siitä seuraavaa:

– En usko, että yksikään suomalainen (minkään maalainen!) nainen (tai mies!) tarvitsee elämäänsä yhtään enempää paranoijaa ja itsensä epäilyä. Inhoan sitä tapaa, jolla tämän tyyppiset jutut lietsovat epävarmuuksia ihmisissä. Usuttavat spekuloimaan, mitä toiset minusta ihan oikeasti ovat mieltä. Että vaikka ne tuossa hymyilevät ja juttelevat niitä näitä, niin ihan varmana oikeasti vihaavat ja supisevat.

– Kaikki kohdat ontuvat omalla tavallaan, mutta numero 9 on ehkä suosikkini. Liian positiivinen asennen vituttaa. No justiinsa! Kaikki kai vituttaa, kun oikein lähdetään katselemaan sillä silmällä. Päivää. Älä hymyile mulle liikaa, tai alan inhota sua ja puhun sun selän takana pahaa!

– Ja hei, älä ainakaan ole pomolle liian ystävällinen!

No joo. Selän takana puhumisen hienous on siinä, että se tapahtuu selän takana. Sen voi jättää juuri sinne. Taakse. Toki voi vähän miettiä, miten työpaikalla hommia hoitaa ja ihmisiä kohtelee, mutta se kait kuuluu ihan perusjuttuihin muutenkin. Seläntausjutut saa jätää sinne taakse. Ei ne siellä mitää puhu. On kait niillä toivottavasti muutakin tekemistä!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s