Älä ota sitä (liian) vakavasti

Mä en ole ihan varma tästä meikittömästä päivästä. Asia on hyvä. Idea on hauska. Kosmetiikkateollisuudessa todella tarvitaankin muutoksia. Mutta onko mitään oikeaa merkitystä sillä, että menen meikittä töihin? Että onko se vain sellainen työpäivä, jolloin ihmiset näyttävät…no…rumemmilta? Tiedän jo valmiiksi etten mene. Uskallan toki, ei kai se nyt kenelläkään sellaisesta kiinni ole enää aikuisella iällä. Jos menen, saan päivän aikana vastata kolmeen kymmeneen ”oletko sairas” -kysymykseen. Ja tykkään meikata.

Mainokset

4 thoughts on “Älä ota sitä (liian) vakavasti

  1. Mulla oli lukiossa vaihe jolloin en meikannut ollenkaan. Se oli sellainen ”olen tällainen, ota tai jätä” -vaihe, kun halusin olla jotenkin ”luonnollinen”. No siitä seurasi vain se, että sain luokkakaverini huolestumaan ihan todella, kun olin talvella aivan vitivalkoinen ja tummat silmänanluset hohkasi violetteina. Jep. Meikittömyys aiheuttaa juurikin tuota sairasepäilyä. Tosin kesällä vähemmän kuin talvella.

    1. No nimenomaan näin Nea ja Pauliina. Mua ehkä tökkii tuossa ajatuksessa myös se, että jos menen kampanjahengellä töihin meikeittä, niin mun täytyisi samalla myös suu vaahdossa valistaa kaikkia vastaantulijoits siitä, että tässä on nyt meneillään tällainen kamppis, kato! Koska ne ei muuten huomais ehkä mitään (muutakuin mielessään että tuo on aika sairaana töissä) ja menis koko kamppis ihan harakoille. Ja kuitenkin siellä duunissa pitäis keskittyä siihen duuniinkin 😀

  2. Mä niin ylpeänä osallistuin tähän fb:ssä. Jätin mainitsematta että olen hoitovapaalla, eli oikeastaan käväisin vaan hiekkalaatikolla nopeasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s