Korot laskuun

Tiedän nyt, että kaikkein maltillisimmatkin korot ovat edelleen ehdoton nou nou, vaikka miten jo ajattelisin muuta. Eilinen puukenkähienostelu tuotti sen sortin selkäkipucomebackin, että ei tartte toiseen otteeseen koklata. Samalla huomasin, että tauko koroilla kävelemisessä todella näkyy ja tuntuu muutenkin. Näytin täsmälleen ihanan Osku Heiskasen varoittavilta esimerkeiltä – kaikilta niiltä vuoroaskelin. Varvastossut, olen teidän koko kesän! Puukkarit saavat jäädä nurmelle ihan keskenään.

Sen sijasta panostan överikirkkaisiin punahuuliin (saako plussaa boheemin huolimattomasta levittämisestä?) ja jättiaurinkolaseihin. Keäs kesä kesä keeeeeessäääääää!

Vietän tässä neljän päivän pikkuloman, että jaksan sitten mennä vielä neljäksi päiväksi töihin ennen varsinaisen kesäloman alkua. Ai että, on hyvä fiilis! Haalin jo kesälukemistoa kasaan. Viime kesälomalla ahmin monta kymmentä hyvää kirjaa – hyväksi vastapainoksi muun vuoden laiskistelulle ja muka-kiireelle sillä rintamalla. Antakaahan taas parhaat kirjavinkkinne jakoon  täällä!

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on? Ja millaisia lomia ylipäänsä? Minä lomailen muutamassa parin viikon pätkässä. Osan tässä kesäkuulla, osan heinäkuulla ja sitten vielä viikon elokuulla. Kunnianhimoisena tavoitteena on olla.

Mainokset

2 thoughts on “Korot laskuun

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s