Kolttu korviin ja kuvaamaan!

Pidän erityisesti sanasta ylityövapaa. Sellaisen kunniaksi lähdin kiertelemään kaupunkia matkamietteet mielessäni. Kahlasin läpi jättimäisen määrän bikineitä. Hoin kannustavia ja suopeita lauseita vääristä malleista peilikuvalleni, ja löysinkin muutamat hyvät alaosat (yläosia on aina liikaa joka tapauksessa). Melko näännyttävä rupeama.

Etsin myös vaellussandaaleita, mutta jättimäiseen kinttuuni ei löytynyt sopivaa kokoa. Tilaus laitettiin vetämään, ja toivotaan että ehtivät tänne ennen reissumme alkua. Jotain nappilöytöjä tein kuitenkin (olen suuri korvaavien tuotteiden hankkija – tyhjin käsin ei kotiin tulla, kun kerta ostamaan mentiin)!

Tykkään hameista. Tykkään retkeilystä. Tykkäisin retkeillä hameessa. Nyt kun kuitenkin olen niitä, joita Maailmankaikkeuden Luoja on rakastanut niin paljon, että on suonut reisiin lihaa vähän keskimääräistä prototyyppiä reilummalla kädellä, on yhdistelmä haastava. Naiset tuntevat ilmiön – hiertää kurjasti. No. Tässäpä ratkaisu pulmaan: OMG it's a vekkihame!

But no! It's a shortsit!

 

Järkyttävän fiksu shortsihame on alunperin golffarityyppien hommia, mutta omin sen nyt itselleni, vaiken minigolffia ihmeempää meinaakaan pallotella. Ostin toisenkin, khakin värisen suoran vaellusmallin. Nyt poijaat kelpaa retkeillä hame heiluen.

Ja hei! Mitkä ennenkuulumattomat mahdollisuudet ottaa itsestään kuvia hame korvissa! Mitäs sanotte?

Mainokset

10 thoughts on “Kolttu korviin ja kuvaamaan!

 1. Väärän kokoiset tuotteet ovat jotenkin tuttuja perheellemme. Tytär on ainoa joka sopii jotenkin standardeihin paitsi, että ”cheerleaderin ei pidä käyttää hametta”-syndrooma iskee häneenkin. Runsaan liikunnan takia jalkojen lihakset saavat monet itseään urheilullisina pitävät pojatkin kateellisiksi. Muut perhe sitten: huokaus! Jos äiti on standardien mukaan ”suuri mies” ja perheen miesväki yli prosenttipiste 97,5:n on sopivien vaatteiden löytämisen todennäköisyys on samaa luokkaa kuin harrikan heinäladosta.

  Eilen Your Move tapahtumassa saimme jo pojan kanssa kuorma-auton kahdestaa liikkeelle vetämällä, mutta sitten pohjallisen liikkuminen jalkineessa pilasi yrityksen ja melkein teloi jalan. Ilman sitä se olisi kulkenut vaaditun matkan. Voitte vetää johtopäätöksiä muustakin kuin pituudesta.

  Välillä hämmästyttää kenelle vaatetusteollisuus tekee vaatteita ja/tai kenelle sisäänostajat valikoimansa tarkoittavat, kun tuntuu, ettei oikein kukaan tunnu löytävän mieleisiään. Naisilla yhteensopivien ylä- ja alaosan löytyminen vaatii usein, että ostaa kaksi. One size fits most.

  Tuo golfhame on hauska löytö ja ilmeisesti mieleinen. Vaikka muotigurut aina välillä yrittäväkin saada hameen mahtumaan miesten pukeutumiseen, ei tyyli ole vielä länsimaissa lyönyt itseään läpi. Jos olisin skottilaista sukua, voisin käyttää kilttiä hyvällä omallatunnolla. Nyt pitää vasta harkita. Voi olla, että joskus vielä joudutte törmäämään siihenkin kauhistukseen – kauhistukseen etenkin, kun tytär sanoo pohkeitani pelottaviksi (ja se cheerleaderin sanomana merkitsee jo aika paljon). Ja Ani, silloin en aio noudattaa esimerkkiäsi, koska mitäs kiltin alla kuuluu käyttää?

  Kiitos kirjoituksestasi Ani ja toivottavasti ne sandaalit tulevat ajoissa.

 2. Hillitöntä, skort! Reitevänä naisihmisenä olen tullut kironneeksi hiertymisongelmia useita aikoja, viimeinkin joku designer on saanut neronleimauksen.
  Marssin partioaittaan heti maanantaina.

 3. mutdi omi tollasen itselleen jossain vaiheessa keilaus-hameeksi. siinä lajissa on akns suotavaa ettei hameen alta vilku ylimäärästä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s