Kun perhe on poissa, nainen katoaa kaupoille

Ihan viimeisiä työpäiviä viedään ennen parin viikon lomaa. On pakko myöntää, että keskittymiskyky on koetuksella. Sen verran puuhaa kuitenkin on, ettei vielä ihan voi heittäytyä hengailemaan. Pääsin tänään vähän tunnelmoimaan jo tulevaa kuitenkin. Muu perhe (pirun maratonlomalaiset – kadehdin siekailematta!) lähtivät järven rantaan retkeilemään, joten minä hyödynsin tilaisuuden ja suunnistin Helsingin keskustan hiukan Hämeenlinnaa monipuolisempien valikoimien äärelle lomahankinnoille.

Melkoisesti päänvaivaa aiheuttaneet vaellussandaalitkin löytyivät. Oli erittäin hyvä ajatus mennä paikan päälle sovittamaan kokoja uudestaan – ne toisesta liikkeestä meille päin tilaamani ovat auttamattomasti liian pienet, ja olisin joutunut lomailemaan ilman käypiä jalkineita, jos olisin alkuperäisen suunnitelman mukaan jäänyt vartomaan niiden saapumista sovitukseen. Nytkin piti mennä miesten mallistolle nöyrin mielin, mutta minkäpä mahtaa. Miesten valikoimassa on kyllä se ärsyttävä puoli, että värit ovat aina joko mustaa tai ruskeaa. Nyt oli kuitenkin pakkotilanne, joten mustat saavat mennä. Näiden Keen-merkkisten pitäisi olla kovasti hyvät – kestävät melonnan ja vaihtelevat maasto-olosuhteet – ja ainakin näin muutaman tunnin koekävelyllä vaikuttavat oikein lupaavilta. Jihuu!

 

 

Hain kasan luettavaakin. Koska meinaan maata rannalla, hankin pokkareita.

Mukaan lähtivät seuraavat: Lesley Lokko: Sahramitaivas

Eve Hietamies: Yösyöttö

Renate Dorestein: Pojallani on seksielämä ja minä luen äidille punahilkkaa

Jonathan Tropper: Kuinka lähestyä leskimiestä

Katja Kallio: Syntikirja

Kalle Isokallio: Vesimeloni

ja

Peter Hoeg: Nainen ja apina

Ovatko tuttuja? Saa kertoa vain jos ovat hyviä! Paskuuden haluan todeta itse.

Ja sitten vielä sokerina pohjalla! Ihmeiden ihme ja voi maailmojen ylistys! Löysin kahdet (!) ihanat ihan sopivat ja vieläpä imartelevat bikinit! Jihuuu kertaa kaksi! Toiset ovat oikeastaan vain puolikkaat – jouduin sittenkin ostamaa mustan yläosan, kun vanhoista suli liian korkeassa pesulämpötilassa sauma juuri kun vasta pääsin hihkumaan että sellaiset kerrankin valmiiksi on.

Toiset ovat juuri sellaiset vähän retro- ja pin up- henkiset (siinä mittakaavassa kuitenkin vain, että lapset kehtaavat tehdä vieressäni hiekkakakkuja) pilkkuihanuudet, joita metsästinkin. Tänä vuonna on kiva uikkarimuoti ja kerrankin mieleisiä malleja tarjolla ihan useampiakin.

Voi hitto. Kulukaa nyt jo päivät! Haluan olla sandaaleissani biksut päällä kirja kädessä ihan vaan ja möllötellä.

Mainokset

2 thoughts on “Kun perhe on poissa, nainen katoaa kaupoille

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s