Ei oikeastaan pal mittään pal mistään

En tiedä voiko näin mahtipontisen näköinen leffa olla huono mitenkään. Kerron sen huomenna kun paremmin tiedän. Se on hyvä päätös tosi lunkille illalle. Töiden jälkeen kävimme pulahtamassa lähijärvessä ja stten pelailimme lautapelejä jätskiannosten äärellä. Voisi olla huonomminkin. Ai niin, olenko muistanut mainita, että LOMANI ALKAA IHAN JUURI? Tarkemmin sanottuna kaksi työpäivää vielä jäljellä. Ah autuutta! voisi siis olla paljon huonomminkin.

Tänään töissä pääsi muuten nauru, kun tiimimme viidestä naisesta kolme ilmestyi aamulla pöytänsä ääreen raitapaidassa, kirkasta huulipunaa huulillaan ja kynnet punaisiksi lakattuina. On luettu kesän väritärpit.

Mulla onkin varmaankin elämäni ensimmäinen vähän merihenkinen raitapaita eilisen ostoholistelun jäljiltä. Aika raikas kesäfiilis siitä tulee, täytyy myöntää. Pakko laittaa oikein kuvakin (tästä on sukeutumassa selvästi rättiblogi, huomaatteko!) ihan vain siksi, että noin kivasti olen osannut rajata pään pois sitä ottaessani. Taitava tyttö.

Eilen illalla ilahdutin miestäni lähettelemällä hänelle kännykäkuvia itsestäni uusissa bikineissäni. Hän vastaanotti niitä rantanuotiolla retkeillessään. Niiden viestien kanssa piti katsella vähän tarkkaan, ettei lähtenyt vääriin numeroihin. Olisi ollut aavistuksen kiusaannuttavaa selitellä vaikka tuottaja-Johannalle kuvien tarkoitusperiä – hän on puhelimessa heti miehen vieressä nimisyistä. Mies osasi kyllä arvostaa. Niissä oli pääkin. Molemmat.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s