Reissusta kotiin

Terveisiä Korfulta. Jätin teidät karusti kahdeksi viikoksi vaille lukemista, mutten voinut ilmeisistä voropoliittisistasyistä julistaa täällä minne ja kuinka kauaksi aikaa poistun loman viettoon. Hämmennyin, kun huomasin, että täällä on päivittäin käynyt melkoinen joukko pälyilemässä luettavaa. Tuli suorastaan vähän tunnontuskia. No, tästä eteenpäin on taas tuoretta luettavaa enempi tarjolla.

Nyt, reissusta pöllähtäneenä, sanottakoon vain, että loma oli ihana. Siinä oli aika paljon tällaisia asioita:

Arillasin taivaallinen, järjettömän pitkä ranta. Keikuimme parimetrisillä aalloilla sitsemän tuntia putkeen.

 

Historiaa ja linnoituksia

 

Superlunkia perheaikaa

 

 

Kuvankauniita piilopaikkoja

 

Lämmintä oli reilut 32 astetta jatkuvasti. Päivät koostuivat kortinpeluusta, uimisesta, lukemisesta (7 romaania + puolikas järkälemäisestä Kaari Utriosta), hyvästä ruuasta, pitkistä unista, suolasta kankeista hiuksista, jäätelöannoksista, pyörä- ja autoretkistä, höpöttelyistä, kikatteluista ja siitä ihanasta tunteesta, ettei kukaan saisi kiinni millään viestimellä, vaikka puoli maailmaa olisi yhtäkkiä nyrjähtänyt raiteiltaan.

Kiva oli myös palata kotiin. Puutarha on rehahtanut hulluun runsauteen, mansikat maistuvat taivaalliselta, ja koko porukka arvostaa sellaisia pieniä asioita, kuten puhdasta kraanavettä, bideesuihkua, pieniä sukulaispoikia, viileää ilmaa, ja sitä että putket kestävät vessapaperia. Jasmiinintuoksua, oliivilehtoja ja pääskysiä jää ikäväkin. Jospa ensi kesänä sitten taas uudestaan.

Muistiin painetaan se, että yhdessä ääneenlukeminen on parasta, ja toiseksi parasta on pelata karkkipanoksilla inkkaripokkaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s