Kukkia ja ka…. noh!

Jihuu jihuu! Viimeinen osa laajennuksen remppaa on käynnissä, ja kohta linnut eivät enää voi hakea pesämatskujaan meidän kyljestämme. Ulkolaudoitus etenee hyvää tahtia ( minulla siinä ei ole mitään osuutta – Johku sitä nakuttaa mun työpäivieni aikana täällä lomalaisen innolla). Olen kannustavana ja lempeämielisenä vaimona ainoastaan jyrähtänyt, että sen on oltava valmis ennen kuin toinen lomapätkäni alkaa. Sitä pätkää ei uhrata remontoinnin alttarille sitten mistään hinnasta. Kauhean kätevää tällainen erilainen takarajojen jyrähteleminen ilman mitään omaa panosta lopputuloksen valmistumiseen, eikö?

Pihalla tapahtuu vaikka mitä muutenkin. Puutarha pistää menemään voimiensa tunnossa. Aika ihana on esimerkiksi tämä (vihaisen) vauvannyrkin kokoinen pioni.

Sekä perheen puoluekantaan liittymättömät siniset uutuudet.

Ihan täysin asiattomana ja perin irrallisenakin loppukaneettina tekisi mieli kertoa heti näin aamusella tyystin hypoteettinen tarina siitä, miten kiva olisi, jos olisi ihminen joka joutuisi syömään pakkia vauhdittavia lääkkeitä, ja taloudesta loppuisi veskipaperi. Mutta ei nyt mennä siihen kuitenkaan. Se jotenkin pilaisi noiden kivojen kukkien virittämän fiiliksen. (Eikö muka?)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s