Naimisiin

Avioiduin juuri kuntosalin kanssa. Tai kuntoclubin, koska sehän on hienompaa. Ostin itselleni 35-vuotislahjan, näin nelisen kuukautta etuajassa. Alan valmistautua vanhuuteen. Raihnaisuuteni aste on jo nyt sellainen, että hiukan hirvittää tuo elämän ehtoo-osasto. Käyn tarmolla vastaiskuun.

Emmin jonkin verran. Mietin, ettei kesällä kukaan osta salikorttia. Sitten mietin, että jos kerran on käsky liikkua joka ikinen päivä, niin ei se kyllä sitten riitä perusteeksi tuokaan. Kivahan kesällä on ulkona liikkua, mutta sateella ja tällaisilla himohelteillä sisätiloissa maittaa paremmalle. Ja tunneilla on tilaa. Ostin sitten, ettei tule aina lykättyä.

Sali tarjoilee juuri kaltaiselleni vammaiselle hyviä pehmolajeja pilateksesta, joogasta (ja – heh-  jooga-pilateksesta) balanceen ja venyttelyihin. Oli tanssituntejakin. Siis niiden amatsonilajien lisäksi. Sali oli iso ja kiva, ja kuntopyörässä oli oma telkkari. Tykkään tuollaisesta.

Nyt ei ole mitään tekosyytä. Ostin tarkoituksella mahdollisimman sitovan jäsenyyden.

 

Mainokset

6 thoughts on “Naimisiin

 1. Tämä hyvä Ani 🙂 kannatan, itse maksoin etukäteen vuosimaksun, että varmasti käyn…..Olen siis jo muutaman kuukauden ajan hyödyntänyt kuntosalia ja se jos mikä tekee lihaksille hyvää, joskin jumittaa joskus jos minkäkin paikan. Mutta kuvittelen toimivani oikein ja jos linjaus lähteekin väärään suuntaan, niin peili kyllä kertoo totuuden vinksahtaneen ilmeeni lisäksi, että metsään menee…Mutta totta on, että lihaksisto tarvitsee jatkuvaa huolenpitoa, varsinkin tässä iässä (olen sinua jokusen vuoden iäkkäämpi, toinen jalka aikas lähellä haudan reunaa jo 😉 ) ja en pistä pahakseni tuotakaan puolt, että yläkroppa näyttää kiinteämmältä, vatsaani en sitä timmeyttä kyllä ole saanut. Pilatesta olen kokeillut joskus ja tykästynyt lajiin ja Chiballia kaupunkiimme kaipaisin enemmänkin, rauhoittavia lajeja hektisen elämänmenon vastapainoksi. Tsemppiä Ani kyllä se siitä lähtee.

 2. Jeee hyvä Päivi! Just yläkroppaa mäkin tahdon treenailla. Alakroppa kun saa aina enemmän kyytiä tansseissa ja lenkeillä luonnostaan. Ja chiball on ihanaa – joskus olen sitä kokeillut. Nyt vaan täytyy rohkaistua koklaamaan kaikkia uusia lajeja. Ehkä uskaltaisin elämäni ekalle spinningillekin…

 3. Jee, spinniin vaan. Siihen jää koukkuun. Menin uuden elämäni ensimmäiseen spinniin kesäkuun alussa ja tykkäsin heti kovasti.
  Sinun esimerkin voimin kai se pitää sitouttaa itsensäkin pidemmäksi aikaa kuntosalin jäseneksi. Hienoa sparraustyötä!

 4. Loistavaa loistavaa! Olen motivoinut ainakin yhden (valmiiksi jo ihan urheiluhirmun) liikkumaan lisää 😀 jos sä sitoudut johonkin saliin, ni mä lupaan koklata spinua ja raportoida siitä täällä. Kiinni veti?

  1. Ok. Koska tulee julkinen haaste, niin kai se täytyy siihen tarttua. Muuten tuntuisi olo nössöltä.
   Ostin itse kesäkuukausiksi salikortin, mutta täytyy myöntää että alkuinnostuksen jälkeen nyt on ollut pari hiljaisempaa viikkoa. Tahtoisin kyllä niin kokeilla kaikkia mahdollisia lajeja, mutta aika ei tunnu riittävän. Pitänee ottaa tässäkin siis mallia sinusta, ja oppia sanomaan useammin ei (ainakin siis työelämässä).
   Jes, spinning-raporttia odotellessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s