Reggaetton rytkyy ja salsa pauhaa

Olen ollut kelpo kuntoclubilainen. Raahannut itseni pitkien duunipäivien päätteeksi joko jumpalle tai salihommiin huhkimaan. Liikunta on kyllä ykköskeino purkaa (juuri nyt melkoisen tuhtia annosta) työstressiä!

Ensin tuntui pöhköltä ajatukselta mennä jonnekin sisälle näin helteillä, mutta itseasiassa se on tosi mukavaa. Ja koska olen helppo viihdytettävä ja suuri pikkuniksien ystävä, riemuni oli suunnaton, kun crosstrainerissa oli jokaiselle oma tuuletin, joka käynnistyi polkemisen myötä! Hiki tulee kyllä nyt melkoisen helpolla ja kai siinä jotenkin vammoiltakin välttyy paremmin, kun kroppa on lämmin heti alkumetreiltä.

Tänään voitin itseni ja kokeilin jo toista ihan uutta lajia. Alkuviikosta testasin Bodybalancea, joka yhdistelee pilatesta, joogaa ja taj jita, ja tänään sitten uskalsin Dance Mixiin, jossa oli sekoitus salsaa, merenqueta, reggaettonia, balettia ja jazzia. Tuntia suositeltiin ”kaikille”, mutta aikamoinen kore-pläjäys se oli ekakertalaiselle. Sain käyttää tanssipohjiani ihan huolella pärjätäkseni mukana. Onneksi olen salsannut ja reggaettoniakin veivaillut joskus aikaisemmin, ja kakarana touhunnut baletisssa. Rivihommissahan yhdistellään jo muutenkin kaikkea mahdollista, joten ihan kelpo pohjat oli olemassa.  Tosi kivaa oli olla ihan uuden tunnin äärellä. Menen toistekin.

Nyt alkavat kunnianhimot nostaa päätään. Haluttaisi kokeilla ne salin kaikki muutkin lajit, kun kerta nyt siellä ollaan. Helvetisti vaan hirvittää joku Body Combat tai se perus Pumppikin. Spinningiin taisin tuossa ottaakin jo haasteen vastaan. How hard can it be?Olen sellainen utelias hannaaja, joka ei oikein meinaa iljetä yksin keskelle muille tuttua tuntia. Varsinkin kun nuo ovat niitä Les Mills-settejä, joita ovat veivanneet nyt jo useamman viikon, ja itse joudun kylmiltäni kyytiin. Ehkä menen kuitenkin. Saanpa sykkeet ylös vaikka pelkällä pelkäämisellä.

Mitkä on teidän suosikkijumppianne?  Kuis kulkee liikkuminen kesällä?

Mainokset

4 thoughts on “Reggaetton rytkyy ja salsa pauhaa

  1. Hei, mene rohkeasti vaan mukaan body pumppiin. Pärjäät kyllä hyvin, riittää kun osaat laskea neljään 🙂
    Boby pump on yksi suosikkejani ja jos haluat muokata kehoasi kiinteämmäksi tai parantaa lihaskuntoa, niin se on ihan ehdoton.
    Muita suosikkejani on kuntonyrkkeily ja keskikehoon keskittyvät jumpat sekä myös body balance

  2. Mä myöhäisenä luen näitä kun vasta toissapäivänä Suomeen monen viikon jälkeen tulin. Ite käyn Les Millseissä paljon ja suorastaan _palvon_bodybalancea ja bodycombatia. Jälkimmäinen perustuu siis kamppailulajeihin ja sanoisin että älä mene ennenku selkä on vielä vähän parempana. Se on ihanaa mutta senverta repivää ja räjähtävää että ehkä vielä vähän kuntoutusta. Mut uskosin että tuut tykkäämään 🙂 Ja siitä sun ei tarvi huolia että muut osais liikkeet monen viikon jälkeen ja sä et. Siellä on aina niitä mukana ketkä ei muista/osaa ja se ei haittaa mitään 🙂

    1. hih, sattuipas sopivasti…Tulin just n vartti sitten combatista 😀 oli aika moista hikilöylyä – omalla pervolla tavallaan siistiä! Ja huomenna/ylihuomenna selkä kertoo, osasinko tukea tarpeeksi…Se spinu on vielä koittamatta, ei sovi oikein aikataulut mun työrytmiin. Vielä menen senkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s