Leipää ja punttihuveja

Välillä vähän ruokahommaakin. Oikeastaan suoranainen mainos. Niille, jotka viljoja välttelevät muutenkin kuin hiilarit silmissään tämä ei tietty passaa, mutta kiva uutuus niille vhh-syöjille, joita joskus leivättääkin. Meni tietty testiin heti yksin tein (ihan kaupasta rahalla hankin, että ei ole maksettu mainos tämä), ja yllätyin tosi positiivisesti. Maku ja rakenne olivat varsin leipämäiset – ei mitään kaameutta kuten vaikkapa tattaripainotteiset gluteenittomat leivät. Ei ollut liikaa lisäaineitakaan, yksi E löytyi ja sekin ymmärtääkseni sieltä harmittomammasta päästä. Ja 3 g hiilaria / siivu on tosi vähän. Aamupalana maittaa varmasti välillä, tai vaikka lämpimänä voileipänä tai eväskäytössä. Jokapäiväisessä käytössä en leipää ole osannut kaivata ikiaikoihin, mutta välillä on kiva napata samaa kamaa kuin mukulat.

Aiheesta ruukkuun: ei tule vielä sitä spinning-raporttia, mutta pumppiuutinen tulee. Väsytti töiden jälkeen ihan sikana, ja tiesin parhaan lääkkeen löytyvän liikunnasta. Uskaltauduinkin siitä  Bodypump-tunnille, ja siellä sitä sitten levytankoa heiluteltiin. Otin pienet painot (siis tosi pienet painot) ja hyvin sujui kyykkääminen ja punnertelu. Menen varmasti toistekin! Ja se spinnuraporttikin vielä tulee – vedän läpi lajin kerrallaan, ja päätän sitä mitkä jäävät vakiohjelmaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s