Lammasnautinto

Mun puolestani syksy voi rauhassa jo alkaa! Posti toi miehen serkulta ihanan paketin: kilon puhdasta lampaanvillalankaa. Nyt on ihan pakko neuloa puikot kuumana, vaikken kesällä sitä koskaan normaalisti tee. Olkoon siis syksy nyt.

En ole koskaan neulonut 100 % lampaanvillaa. Kaupan perustarjonnan langoissa on aina jokin sekoitus. Näissä langoissa on ihan taivaallinen, lammasmainen tuoksu, ja on ihana tietää keiden päältä villat on keritty. Lanka tuntuu käteen juuri sopivan rasvaisilta niin, että tietää että sukista ja paidasta tulee jumalattoman lämpimiä ja itsestään puhdistuvia. Langat ovat sekoitus suomenlampaasta ja kainuun harmaasta, ja värit luonnostaan syvä suklaanruskea ja kaunis vähän kermaan taittava harmaa.

Laatikollisesta teen ensin palmikkosukat, jotka ovatkin jo kantapään kohdilla menossa, ja sitten syksyn ja talven taivaallisimman villapaidan ihan itselleni. Nautinto!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s