Kustu juoppo

Voi automaattinen tekstinsyöttö sentään. Aamuni alkoi kohtuullisen kiusaannuttavissa mutta pitkään hihityttävissä merkeissä. Näpyttelin kiitosviestiä työtoverille, joka juuri oli auttanut isosti. Fiilistelimme lähestyvää yhteistä työrupeamaa, ja viimeisenä viestinä lähetin vielä huudahduksen ”huiiii”.

Ehdin nasauttaa vihreän luurin pohjaan ja viestin matkaan, kunnes huomasin automaattikorjauksen korjanneen huiiin muotoon ”juoppo”. Sinne se kuitenkin kiisi jo perille. Hävetti ihan järjettömästi. Ilman muuta on vielä selvää, että viestin vastaanottajalla on kaukana menneisyydessään ollut likeinen ja pulmallinen suhde alkoholiin. Au au au au au.

Aika monen pahoittelu- ja hymiöviestin jälkeen enää vain naurattaa. Onneksi vastassa oli huumorintajuinen ihminen.

Aiemmilla hutiviestikerroilla olen muun muassa ilmoittanut laulajalle, että hänet on kustu synttäreille, ja ilmoittanut lähettäväni merkittävän määrän huumeita postissa eräälle kaverilleni. Ja näitä haukkuja lähtee aina silloin tällöin. Pitää ehkä ottaa se korjaus pois, tai opetella lukaisemaan viestit tarkemmin ennen lähettämistä.

Onko teillä vastaavia kiusaannuttavia kokemuksia? Onhan?

 

Mainokset

2 thoughts on “Kustu juoppo

  1. KYLLÄ!!!!
    eräästä yhteisestä ystävästämme tulee usein ennustavan tesktin syötön mukaan Viina jne 🙂
    Onhan näitä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s