Senkin vanha konna!

Heräsin heti aamusta Paavon ja Sepon touhuja ihmettelemään. Hysteerisiä tyyppejä! Niillä on täysin epäsuhtaisen oloiset eturaajat, joilla ne hilaavat itseään pintaan happihypylle. Näyttävät pohtivan mielessään tuskaisina, että ”jaksaa, jaksaa”. Sitten jumahtavat minuuteiksi ihan paikalleen kummallisiin räpyläposetuksiin.

Tasapuolisuuden nimissä on syytä laittaa tuoreet kuvat myös vanhemmasta polvestamme. Taavihan on tietty mun ikiaikainen suosikkini, jo toistakymmentä vuotta meillä asustellut konnaherra. Arviolta ikätoverini. Se vetää kesäunet talviunien sijasta, ja siis nukkuu melkein koko heinäkuun helteet. Sitten näin elokuussa, kun sen ruuaksi istutetut krassit ja kehäkukat ovat pihassa kypsyneet, se herää hullun nälkäisenä. Utelias tyyppi. Ihan mahtava.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s