Autoi ja meikkei – ja vähän zumbaa

Tänään Kokovartalofiiliksessä yhdistelmä autoilua ja meikkausta. Ensin ensinmainittua. Tuli eilen hiukan törttöiltyä liikenteessä.

Oli melko ohjelmallinen päivä, joka sisälsi Korkeasaarta, ystävien luona jutustelua, paljon ajoa, keskeytyneet Chi Kung-treenit (lapset menossa kotiin ilman avaimia -tyyppinen skenaario), vauhdilla venyttelytunnille ajoa, autuasta venyttelyä, ja sitten väsyneenä ihan pieni virheliike. Lähdin vielä vikaksi illalla hakemaan miestä omista treeneistään. Siinä ajelessa pelkääjänpaikalle laittamani juomapullo vierähti jalkatilaan, ja minä sitä siinä vauhdissa nostamaan sen enempiä ajattelematta. Ehkä kymmenen sekkaa  se operaatio kesti, mutta sen verran riitti. Auto ohjautui rotvallin reunaan, ja rengas puhkesi komeasti.

Mitäpä siinä sitten kuin renkaan vaihtoon. Tuolla Fb:ssä jo naureskelinkin, että ohiajavat skootterimiehet keskittyivät vain kommentoimaan ”hyvää persettä” kun minä könysin takaluukussa uutta renkulaa. Kiitti avusta, kaverit.

 

No, ilta siinä ehti jo pimetä, mutta rengas tuli vaihdetuksi. Vähän siinä suttaannuin, mutta oli silti aika sankariolo jälkeenpäin. Ja vähän hiton huojentunut siitä, ettei rotvallin reunalla köpötellyt mummelia tai koululaista! Olkaa varovais(emp)ia tuolla liikkuessanne!

Ja sitten luontevasti meikkeihin. Ei tässä nyt mitään aasinsiltoja tartteta. Mustaa ja mustaa, eh? Suttua kuin suttua.

Hyvin suppean otannan ”Pitääkö pakkeli”-testin (pitäisiköhän tästä tehdä ihan sarja?) kiistaton voittajaripsiväri löytyi tänään. Se kesti aamuysistä läpi työpäivän, sateisen kotimatkan ja sitten illan tuntisen järkyttävän hikisen zumba circuitin, ja pitkän kuuman suihkun vielä sen jälkeenkin.  Ja melkein menisi vielä huomennakin!

Chanelin Inimitable Waterproof on joka kehunsa ansainnut!

Zumba Circuit oli salin uusin kiertoharjoittelutunti, jossa vuoroin 45 sekkaa vedettiin punttislaitteella, vuoroin sheikattiin äässiä zumban tahtiin. Hullun kuuma siinä tuli, ja hauskaa oli. Kaloreita paloi kolmen vartin aikana 360. Hyvin voisi mennä uusiksikin, ellei selkä huomenna ilmaise ehdotonta eitä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s