Lämmintä päälle – villaa ylle

Ihan kuin irvaillaakseen, syysflunssa iski 1.9. Tunsin kyllä taudin hiipivän vähän päälle jo eilen töistä lähtiessäni, ja onnistuin onneksi nappaamaan mukaan muutamat olennaiset työpaperit. Tänään ja huomenna olen niiden äärellä täällä kotona. Villavällyn alla.

Syksy ja flunssa ja viileä keli ovat selkeä vihje siihen suuntaan, että tunikani on syytä valmistua. Taisin mainitakin, että työn alla on tällainen (voisin ottaa samalla tuon mallin ulkomuodon, kiitos) vähän eri värein kylläkin. Olen menossa kirjoneulekaarrokkeessa.

Väri hiukan haalistui valossa. Kyseessä on oikein nätti suklaanruskea.

 

Kaarrokeosa valmistuu vähitellen. Tuo kukka-/tähtikuvio, joka on vasta puikoilla, on samanlainen kuin helmassa.

 

Eli siis tällainen. Ja tässä kuvassa värikin toistuu vähän paremmin.

 

Lankahan on pääasiassa sukulaiseni tilalta 100% lampaanvillaa, mitä nyt tuo oranssi on 7 veikkaa.

Onkos teillä jotain puikoilla?

Mainokset

4 thoughts on “Lämmintä päälle – villaa ylle

  1. oooooon! Mä oon innostunut sun ja muutaman muun iahnai neulomuksia katsellessa. Jälki on kyllä aika kamalaa vielä. Pari kaulaliinaa tekeillä ja yksi valmis tumppu odottaa paria!!! tosin siitä tuli mulle liian pieni siitä tumpusta 😀 😀 ahahahahha.

  2. Noni, hyvä hyvä! Ja pienet tumput voi jakaa lahjaksi pienikätisille 😀 mä oon huomnnu, että neulelahjat ovat erittäin hyvin vastaanotettua kamaa! Ps. ihanaa että sä blogaat taas. Mä kommentoinkin siellä, mutta ne ei koskaan päätyneet ilmoille. Joko sä sensuroit mua tai sit siinä systeemissä oli joku feelu 😛

  3. täällä on joululahjatehtailu villasukkien muodossa käynnissä… Sitten kun villasukat on valmiina (tai välikyllästys iskee) siirtyy puikoille oranssia lankaa ja niistä toivottavasti valmistuu tunika joku kaunis päivä.

    1. Oranssi iskee aina syksyisin! Mullakin tuo oikein hyppäsi korista käsiin 🙂 villasukat on ihania lahjoja – kaikki tykkäävät niistä! Laitathan blogiin näytille, kun saat valmista?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s