Syksymetsää ja valmista puikoilla

Flunssaolo antoi myöden Evo-retken verran. Löysimme syksyfiiliksiä. Joimme nokikahvit ja bongasimme sammakoita. Kannoimme kotiin ison kassin suppilovahveroita ja erilaisia rouskuja suolattaviksi. Syömäkelvottomista sai väri-iloja.

Majavakin oli löytänyt haukkapalaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sain viikonlopun aikana valmiiksi myös syksyn parhaan neuleen. Tässä alkuperäisidea ja lopullinen toteutus:

En saanut toivomaani mallin naamaa mukana, joten rajasin pään tylysti pois. Tässä neule vielä kostuttamatta/muotoutumatta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muutin vähän tuota ihan helmaa. Se on alkuperäisohjeessa kellottavampi kuin omassani. Halusin mielluummin tuollaisen tulppaanimuodon, kuin ulospäin lerpattavan reunan.

Kaarrokeosa lähikuvassa. Tykkään tuosta oranssista!

Tämä onnistui odotuksia paremmin. Kokokin on ihan justiinsa! Malli oli tosi kiva neuloa, ja tuli sukkelaan. Ekaa kertaa tein tämän tyyppisen yläosan jossa hihat neulottiin samalle pyöröpuikolle ja taakse tuli pidennetty selkäosa ennen resoria. Erittäin hyvin istuu. Mittaa on sen verran, että voi pitää housuilla tai vaikka vain sukkiksilla kolttuna.

Alaosassa on ehkä väljyyttä vähän jo liikaakin, mutta tykkään kyllä kokonaisuudessaan tosi paljon. Ja se muotokin siitä vähän tasoittuu, kun sumuttelen kosteaksi ja laitan yöksi muotoutumaan.

Kirjoneulonta on tosi kivaa! Vaalea ja ruskea ovat 100 % lammasta, Kesannon vaaleaa ja tummaa sukulaisen lampaista. Oranssi on syksyn uutta 7veikkaa. Puikkoina käytin ihan mahtavia Addi Click-pyöröpuikkoja (koossa 4 ja resoriin 3,5). Niissähän on siis kaapeli ja erikokoiset vaihtopäät. Erittäin kätsyä.

Seuraavaksi meinaan tehdä tälle kaveriksi väljän pipon tuosta oranssista. Siihen tuon tähti-/kukkakuvion jommalla kummalla noista kahdesta väristä. Pitääkin tehdä iso, koska taidan saada talveksi taas kiharaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s