Toisinaan puhtaasti vituttaa

Tahtoisin kirjoittaa, että syksyinen päivä on ollut kuulas ja täynnä ompuntuoksua. Että ihana ruska on saanut tartutettua minuun valtavan inspiraation, ja kaikki sujuu kuin tanssi. Jatkaa siitä, miten tosi kivaa oli palata töihin parin päivän kotona möhnöttelyn jälkeen, ja kuinka kaikki on niin kertakaikkisen kohdallaan.

Sen sijaan tyydyn toteamaan, että olen edelleen ihan kuolettavassa flunssassa, että keittiö on niin sakeanaan banaanikärpäsiä, ettei siellä voi hengittää sisään niitä nielemättä, että riitelin eilen yön yhteen asti puolison kanssa ihan tyystin turhasta asiasta, että sain ensimmäiset menkat sitten kierukan poiston (ja oikeastaan sen asentamisenkin, eli kahdeksaan vuoteen) ja ne ovat mallia Voi Taivahan Taatto. Ja että juuri uusittu junan kuukausilippu jäi aamujunaan ja matkasi herra ties minne.

Että sellainen päivä tänään. Ai että. On oikein sellainen kokovartalofiilis kuulkaa.

Mitäs teidän päiväänne? Toivottavasti parempaa.

Mainokset

2 thoughts on “Toisinaan puhtaasti vituttaa

  1. No mä imuroin aamun aluksi keittiössä banaanikärpäsiä suoraan ilmasta, ja koin suurta sadistista mielihyvää. Illalla olin zumbassa, muuten ihan ok, mutta pieretti koko ajan. Näiden kahden tapahtuman välissä oli ihan perusmaanantai.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s